Logo
Print this page

«Είμαστε όλοι στον άερα»

Την κατάσταση που επικρατεί στη Football League και την πολύμυνη απουσία όλων των ομάδων από την αγωνιστική», σχολίασε ο επιθετικός της Καλαμάτας, Βαγγέλης Αλεξόπουλος. 

Ένα από τα παιδιά που έκαναν άλμα στην καριέρα τους την περσινή σεζόν είναι ο Βαγγέλης Αλεξόπουλος, ο οποίος βρέθηκε από το Α' τοπικό στην επαγγελματική κατηγορία της Football League με την Καλαμάτα. Ο 25χρονος επιθετικός μίλησε στην "Ε" για αυτή τη μετάβαση, σχολιάζοντας μεταξύ άλλων την τεράστια αδράνεια που έχει πλήξει ολόκληρη την κατηγορία σε αγωνιστικό αλλά και οικονομικό επίπεδο. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μεσσήνιου ποδοσφαιριστή της «Μαύρης Θύελλας»:

«Είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση για όλους, αλλά και για εμάς τους παίκτες. Κάνω προπονήσεις με βάση το πρόγραμμα της ομάδας. Γενικά σπίτι, προπόνηση και λίγο περπάτημα για να ξεφεύγω λιγάκι από το σπίτι. Οπως ξέρετε έχουμε να αγωνιστούμε από το Μάρτιο.

Είναι πολύ δύσκολο να το διαχειριστούμε και έχει επιπτώσεις σωματικά, αλλά και στην ψυχολογία μας. Δεν έχουμε τα απαραίτητα μέσα για να γυμναστούμε όπως θέλουμε. Δεν έχει καμία σχέση η προπόνηση με την ομάδα, από το να κάνεις ατομικές προπονήσεις και απλά να τρέχεις για να διατηρηθείς.
 
Επίσης ψυχολογικά σε επηρεάζει αυτή η κατάσταση αρκετά. Δεν ξέρεις τι γίνεται, αν θα παίξεις αν όχι και δεν κάνεις και αυτό που σου αρέσει και συνηθίζεις να κάνεις όλα αυτά τα χρόνια».

Για το αν φοβάται για μελλοντικούς τραυματισμούς:

«Θεωρώ ότι αν ξεκινήσουμε και αν δώσουν αρκετό χρόνο για να προετοιμαστούμε δεν θα έχουμε πρόβλημα.. Αν δεν υπάρξει χρόνος για σωστή προετοιμασία, είναι πολύ πιθανόν να υπάρξει τραυματισμός». 

Για τον διαχωρισμό των δύο κατηγοριών (SL2, FL) και την πρωτεραιότητα που δόθηκε στη SL2:

«Δεν μπορώ να καταλάβω την διαφορά των κατηγοριών. Και SL2 δεν έπαιζε τόσο καιρό και εμείς ακόμα να κάνουμε ομαδικές προπονήσεις. Αυτό είναι ένα θέμα που δεν μπορώ να έχω άποψη και δεν ξέρω δυστυχώς ποιος μπορεί να γνωρίζει κάτι για αυτό. Κανείς δεν ξέρει, όλοι είμαστε στον αέρα».

Για τις προσδοκίες του σχετικά με την έναρξη του πρωταθλήματος:

«Πίστευα ότι τέλος Ιανουαρίου θα ξεκινήσει. Με αυτά που γίνονται δεν το βλέπω. Και με βάση τα δεδομένα που έχουμε δεν προλαβαίνουν να γίνουν πλέι οφ και πλέι άουτ, αλλά τίποτα δεν είναι φυσιολογικό πλέον οπότε πρέπει να δούμε τι θα αποφασίσουν οι αρμόδιοι”. 
 
Για τις βλέψεις της φετινής Καλαμάτας:

«Νομίζω ότι ομάδα φέτος είχε περισσότερο χρόνο για να οργανωθεί και να κάνει κινήσεις. Επίσης έχουμε πιο μεγάλο ροστερ από πέρυσι που παίζει ρόλο σε ένα πρωτάθλημα. Θεωρώ ότι αν γίνει, θα είναι ενδιαφέρον πρωτάθλημα. Υπάρχουν ομάδες αρκετά δυνατές και κάποιες καλές ομάδες που θα είναι δύσκολο να τις κερδίσεις εκτός έδρας. Ο στόχος δεν είναι άλλος από το πρωτάθλημα».
 
Για τους προσωπικούς του στόχους:

«Να είμαι καλύτερος από πέρυσι, πιο ώριμος και να βοηθήσω και εγώ όσο μπορώ την ομάδα για να πετύχει τους στόχους της. Για μένα η χρονιά πέρυσι ήταν ένα μεγάλο μάθημα! Είμαι σε γενικές γραμμές ευχαριστημένος.. θεωρώ ότι μπόρεσα να ανταπεξέλθω, αλλά όπως πάντα μπορείς και καλύτερα».
 

Πηγή: notosport.gr



Last modified onΔευτέρα, 11 Ιανουάριος 2021 15:59
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr