«Μόνο έξι ομάδες έχουν καταθέσει φάκελο»

Ο πρόεδρος του Αιγάλεω, Άρης Παλτόγλου, δήλωσε ότι μόνο έξι ομάδες της Football League έχουν έχουν καταθέσει φάκελο.

Ο Άρης Παλτόγλου μίλησε στην εκπομπή της ΕΡΤ3 "Κόσμος των Σπορ" και αφού εξέφρασε τις αμφιβολίες του για την πιθανή επανέναρξη της Football League, υποστήριξε ότι μόνο έξι ομάδες της κατηγορίας έχουν έχουν καταθέσει φάκελο.

Για πιθανή επανέναρξη:
«Θα δούμε, μακάρι να παιχτεί. Η πορεία θα το δείξει. Εγώ έχω τις αμφιβολίες μου, αλλά δεν πειράζει. Επειδή βγήκα και το είπα και κάποιοι το πήρανε λίγο στραβά. Δεν πειράζει εμείς είμαστε εδώ και περιμένουμε. Μπορούμε να τηρήσουμε το πρωτόκολλο, να δούμε ποιος άλλος μπορεί και να προχωρήσουμε να παίξουμε το πρωτάθλημα».

Για το αν υπάρχουν ομάδες που δεν έχουν καταθέσει καν φάκελο για τη συμμετοχή τους:
«Μόνο έξι ομάδες έχουν καταθέσει φάκελο. Από τις είκοσι έχουν καταθέσει οι έξι! Οι δεκατέσσερις δεν έχουν καταθέσει ακόμα. Υπάρχουν πολλά προβλήματα, εμείς είμαστε εδώ, κοιτάμε την ομάδα μας μόνο, είμαστε έτοιμοι. Ο στόχος είναι να ανέβουμε για φέτος στη Super League 2 και θέλουμε να παίξουμε γιατί έχουμε φτιάξει πάρα πολύ καλή ομάδα φέτος. Έχουμε τον Θωμά Γράφα προπονητή, τον Παναγιώτη Δουφεξή, τον Πέτρο Κωνσταντινίδη, τον Χρήστο Αποστολίδη, που είναι μαζί μας και έχουμε φτιάξει μια πάρα πολύ δυνατή ομάδα, φέτος ήταν η χρονιά μας»

Για το πώς είναι αυτή τη στιγμή η κατάσταση στο Αιγάλεω:
«Την ομάδα την πήραμε πριν 5-6 χρόνια στην απόλυτη απαξίωση, είχε φτάσει στην Α’ Αθηνών. Σιγά-σιγά ανεβήκαμε, τώρα έχουμε φτάσει στη Football League, είμαστε μια νοικοκυρεμένη ΠΑΕ, από τις λίγες ΠΑΕ που δε χρωστάνε ούτε ευρώ, ούτε στο δημόσιο ούτε σε ποδοσφαιριστές, πουθενά και βλέπουμε το μέλλον. Είμαστε μόνο Αιγάλεω και εγώ και ο πατέρας μου και ο αδερφός μου, είμαστε Αιγάλεω από παιδάκια».

Last modified onΤρίτη, 29 Δεκέμβριος 2020 19:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep