«Ευκαιρία για τον Ασπρόπυργο ο Βαζέχα»

Για τη νέα εποχή του Ασπροπύργου, μίλησε ο νέος υπεύθυνος του τμήματος scouting της ομάδας, Βασίλης Παμπορίδης. 

Για την συνεργασία του με τον Ασπρόπυργο και την απόφαση του να ανάλαβει τη θέση του υπεύθυνου του τμήματος scouting μίλησε ο Βασίλης Παμπορίδης στον αέρα του «ΕΡΑ ΣΠΟΡ». Ο πρώην διαιτητής, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον νέο προπονητή του συλλόγου, τον κ. Βαζέχα και στα πλάνα της νέας διοίκησης. Αναλυτικά όσα δήλωσε: 

Για την απόφαση του να συνεργαστεί με τον Ασπρόπυργο και αφήσει το Κιλκίς προκειμένου να μεταβεί στη Δυττική Αττική:

«Δεν έχει αποφασιστεί ακόμη το πότε και αν θα κατέβω. Έχουμε συμφωνήσει με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας τον κ. Μαραθωνίτη και με τον γενικό αρχηγό τον κ. Γιδάκο να αναλάβω το τμήμα scouting όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Η θέση που θα έχω στην ομάδα, δηλαδή η ανάλυση αγώνων και η ανίχνευση ταλέντων από την Βόρεια Έλλαδα κυρίως, δεν με υποχρεώνει να μετακομήσω στον Απσρόπυργο. Θα δούμε πως θα εξελιχθεί η κατάσταση».

Για την απόκτηση του Κριστόφ Βαζέχα στη θέση του προπονητή:

«Ο Βαζέχα είναι ένας άνθρωπος ο οποίος ήρθε ξένος στην Ελλάδα και δεν προκάλεσε ποτέ μέσα στα γήπεδα. Θεωρώ ότι είναι γνώστης του αθλήματος και ειδικότερα του ελληνικού ποδοσφαίρου, διότι αν δε κάνω λάθος δεν ξανά έφυγε από όταν ήρθε εδώ. Από το 1998 έχει και την ελληνική υπηκόοτητα, και μπορεί να είναι περισσότερο Έλληνας και από κάποιους άλλους. Η ευκαιρία που έχει ο Ασπρόπυργος να δουλέψει με αυτό τον άνθρωπο είναι πολύ μεγάλη και να πορευτούν μαζί σε μεγαλύτερες κατηγορίες. Διότι και γνώστης του ποδοσφαίρου είναι και ακέραιος χαρακτήρας, και πολύ καλός επαγγελματίας.

Έχω μιλήσει μαζί του και έχουμε συζητήσει για το ρόστερ και τις αλλαγές που θα χρειαστεί και για ότι αφορά τα ταλέντα που κυκλοφορούν. Δυστυχώς λόγω της πανδημίας και της απραξίας που επικρατεί, θα πρέπει να γίνει μια επαναξιολόγηση ορισμένων ποδοσφαιριστών για να μπορέσουμε να έχουμε μια καλύτερη εικόνα γιατί σίγουρα λόγω της αγωνιστικής απραξίας υπάρχουν αλλαγές στην ποιότητα των ποδοσφαιριστών και στον τρόπο που αγωνίζονται».

Για την επιστροφή των ποδοσφαιριστών στην αγωνιστική δράση μετά την πολύμηνη απραξία:

«Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα είναι οι ποδοσφαιριστές όπως ήταν πριν την καραντίνα. Καλό είναι όλες οι ομάδες όλων των κατηγοριών, πέρα από την εκτίμηση του προπονητή, να πάρουν την εκτίμηση είτε από προπονητές φυσικής κατάστασης της ΕΠΟ ή της UEFA είτε του Δημοκρητίου Πανεπιστημίου Θράκης, είτε από κάποιον που έχει γνώσεις ως γυμναστής για να μπορέσει να βοηθήσει τον προπονητή της ομάδας γιατί δυστυχώς θα δούμε πολλούς και γρήγορους τραυματισμούς. Θεωρώ ότι πρέπει να δοθεί στις ομάδες ένα περιθώριο έξι εβδομάδων ώστε να κάνουν μια νέα προετοιμασία».

Για τις προτεραιότητες του Ασπροπύργου με τον Βαζέχα πλέον στον πάγκο:

«Η βασική προτεραιότητα της ομάδας και του κ. Βαζέχα είναι να δημιουργήσει μια πολύ καλή ομάδα που θα καλύπτει τις απαιτήσεις ενός πρωταγωνιστικού ρόλου. Από τη στιγμή που υπάρχει ένα τέτοιο μπάτζετ και θέλει ο νέος ιδιοκτήτης να έχει μια ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει και να ανέβει κατηγορία, οι απαιτήσεις από τον προπονητή είναι πολύ μεγάλες άρα και ο προπονητής πρέπει να έχει πολύ μεγάλες απαιτήσεις από τους ποδοσφαιριστές. Θεωρώ ότι θα στηθεί μια ομάδα σε μια βάση και ένα κορμό που θα ακουστεί φέτος αλλά και την επόμενη σεζόν. Από οικονομικής άποψης, η διοίκηση μπορεί να το στηρίξει όλο αυτό. Το νούμερο που έχει διαθέσει ο νέος επενδυτής, είναι πολύ μεγάλο».

 

 

 

 

Last modified onΚυριακή, 27 Δεκέμβριος 2020 15:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep