«Εγώ αντέχω να πληρώνω, οι άλλοι;»

Έξαλλος ο πρόεδρος του Αιγάλεω, Άρης Παλτόγλου μετά την τηλεδιάσκεψη της Football League, τονίζοντας πως είναι αδύνατον να διεξαχθεί με τις παρούσες συνθήκες.

Μετά την πρόταση του στην τηλεδιάσκεψη της Football League να μην πραγματοποιηθεί καθόλου το φετινό πρωτάθλημα, η οποία προφανώς απορρίφθηκε, ο ισχυρός άνδρας του «Σίτι», Άρης Παλτόγλου, επιμένει πως οι συνθήκες που επικρατούν στο ποδόσφαιρο δεν ευνοούν την ομαλή διεξαγωγή του. Συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Τα τεστ κοστίζουν 10.000 ευρώ το μήνα, εισιτήρια δεν υπάρχουν,χορηγοί δεν υπάρχουν και από την ΕΡΤ βγαίνουν 25.000 ευρώ καθαρά για τις ομάδες ενώ με το στοίχημα είμαστε φλου.

Εγώ σαν πρόεδρος δεσμεύομαι ότι θα τα πληρώσω όλα μέχρι το τέλος και θα έιναι πληρωμένοι όλοι όσοι εργάζονται στο Αιγάλεω, ποιοι άλλοι και πόσοι αντέχουν; Έχουν καταθέσει 6 όμαδες από τις 20 για αδειοδότηση. Πόσοι αντέχουν να γίνει πρωτάθλημα με πληρωμένα τεστ και με πληρωμένες τις υποχρεώσεις τους; Εγώ αντέχω πόσοι άλλοι αντέχουν; Η Superleague 2 παίρνει πάνω από 200.000 τηλεοπτικό συμβόλαιο και σε εμάς βγαίνει 25.000 ευρώ. καθαρά Πως θα γίνει το πρωτάθλημα;»

Πηγή: soccerlive.gr

Last modified onΠαρασκευή, 25 Δεκέμβριος 2020 13:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep