«Στα έξοδα μας έχουν όλους ίδιους, στα έσοδα ποτέ»

Την εκκίνηση του πρωταθλήματος με την προϋπόθεση να ενισχύσει οικονομικά το κράτος όλες τις ομάδες, ζήτησε ο πρόεδρος του Ιάλυσου, Μιχάλης Χατζηνικήτας.

Για την έναρξη της Football League και τις προϋποθέσεις που πρέπει να τηρηθούν για να διεξαχθεί ομαλά και δίκαια το πρωτάθλημα, μίλησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΓΑΣ Ιάλυσος, Μιχάλης Χατζηνικήτας στην «Αθλητική Ροδιακή». Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την οικονομική ενίσχυση που πρέπει να λάβουν οι ομάδες από το κράτος έτσι ώστε να μπορούν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους: 

«Από τη στιγμή που οι άλλες δυο επαγγελματικές κατηγορίες βρίσκονται σε αγωνιστική διαδικασία θα έλεγα ότι είναι αδιανόητο να μην εκκινήσει και η δική μας κατηγορία. Από εκεί και πέρα, εννοείται ότι τα υγειονομικά πρωτόκολλα θα πρέπει να ισχύσουν για όλους οπότε και εμείς δεν γίνεται να παρεκκλίνουμε από αυτό.
 
Όμως εδώ θα πρέπει να γίνει ένας διαχωρισμός σε ό,τι έχει να κάνει με το κόστος το οποίο είναι αναγκαίο και δίκαιο να είναι ανάλογο και των εσόδων της εκάστοτε κατηγορίας. Και εδώ είναι που πρέπει να βοηθήσει το κράτος. Δεν μπορεί τα έξοδα να είναι τα ίδια για όλους. Άλλο η Super League και άλλο η Football League σε ό,τι έχει να κάνει με αυτό το θέμα. Στα έξοδα μάς έχουν όλους ίδιους και όμοιους, όμως στα έσοδα ποτέ δεν μας υπολογίζει κανείς και αυτό όπως μπορεί να καταλάβει κάποιος δεν είναι δίκαιο».
 
Για το αν θεωρεί πως υπάρχουν τα χρονικά περιθώρια προκειμένου να τελειώσει το πρωτάθλημα ομαλά και μέσα στα γήπεδα, απάντησε ως εξής:
 
«Αν ξεκινήσουμε μέχρι και τον Φεβρουάριο, φυσικά και μπορεί το πρωτάθλημα να τελειώσει ομαλά. Προλαβαίνουμε διότι εμείς δεν έχουμε υποχρεώσεις στην Ευρώπη ή μπαράζ για άνοδο στη Super League.
 
Οπότε μέχρι και τις 30 Ιουνίου που θα λήξουν τα συμβόλαια των παικτών, υπάρχει η δυνατότητα να παίξουμε και να τελειώσουμε κανονικά. Αυτό όμως που πρέπει να γίνει ξεκάθαρο είναι κάτω από ποιες προϋποθέσεις θα ξεκινήσουμε όταν έρθει εκείνη η ώρα. Μέχρι στιγμής δεν ξέρουμε απολύτως τίποτα, ούτε για τηλεοπτικά δικαιώματα, ούτε και για άλλα έσοδα.
 
Κανείς δεν μας έχει πει τίποτα. Οι ομάδες όμως θα πρέπει να μάθουν ακριβώς τι θα ισχύσει. Ας περιμένουμε λοιπόν να ξεκινήσει με το καλό η Super League 2 και από εκεί και πέρα βλέπουμε».
 
Κλείνοντας, δεν παρέλειψε να μεταφέρει τις ευχές του σε όλο τον κόσμο με αφορμή τις ημέρες των Χριστουγέννων:
 
«Θέλω να ευχηθώ σε όλους καλές γιορτές να έχουμε. Ευτυχία και ελπίδα ότι θα γυρίσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται στο φυσικό μας περιβάλλον, στα γήπεδα έχοντας πάνω απ’ όλα υγεία».
 
Last modified onΠέμπτη, 24 Δεκέμβριος 2020 15:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep