Παραμένει στην Κοζάνη ο Αλεξανδρίδης

Στο «τιμόνι» της διοίκησης της ΑΕΠ Κοζάνης, παραμένει ο Χαράλαμπος Αλεξανδρίδης.

Ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΠ Κοζάνης, που συνέβαλε τα μέγιστα στην περσινή ιστορική πορεία ανόδου της ομάδας από την ερασιτεχνική Γ' Εθνική στην επαγγελματική Football League, ακουγόταν ότι επιθυμούσε να αποχωρήσει από τα καθήκοντα του, παρά το γεγονός πως εκπροσωπούσε την ομάδα της Κοζάνης στις τηλεδιασκέψεις με τις υπόλλοιπες ομάδες και τη διοργανώτρια για την αναδιάρθωση των κατηγοριών που εν τέλει δεν πραγματοποιήθηκε. 

Ο Χαράλαμπος Αλεξανδρίδης άλλαξε γνώμη, δηλώνοντας: «Είχα αποφασίσει να αποτραβηχτώ, αλλά μετά από εκκλήσεις παραγόντων και φίλων της ΑΕΠ επέλεξα να αλλάξω την αρχική απόφαση. Θα στρατευτώ στη δύσκολη προσπάθεια της ΑΕΠ στη νέα κατηγορία, απ’ όποια θέση μου ζητήσουν οι φίλοι και οι μέτοχοι της ομάδας».

Μέσα στον Ιανουάριο, είναι πολύ πιθανό να γίνει γενική συνέλευση μετόχων, από τη στιγμή που καλύφθηκε το μετοχικό κεφάλαιο, για να οριστικοποιηθεί η σύνθεση του νέου Δ.Σ. στην ΠΑΕ, δεδομένου ότι λήγει η θητεία της προσωρινής διοικούσας επιτροπής, που «έτρεξε» αποτελεσματικά τις διαδικασίες το προηγούμενο διάστημα για την ομάδα της δυτικής Μακεδονίας.

Πηγή: soccerpractor.gr

Last modified onΔευτέρα, 21 Δεκέμβριος 2020 12:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep