«Αθώος και θα το αποδείξω»

Η Καλαμάτα για την ενοχή του Μπάμπη Παυλίδη, σύμφωνα με την πρόταση του εισαγγελέα, για χειραγώγηση του αγώνα Ολυμπιακός - Βέροια.

Τη στήριξή της στον Μπάμπη Παυλίδη εξέφρασε η ΠΑΕ Καλαμάτα με ανακοίνωσή της.

Η διοίκηση της Μαύρης Θύελλας ανέφερε: «Η ΠΑΕ Καλαμάτα στηρίζει τον ποδοσφαιριστή της Χαράλαμπο Παυλίδη, ο οποίος φέρεται σύμφωνα με την πρόταση του εισαγγελέα που ερευνά την υπόθεση στην αναμέτρηση Ολυμπιακός - Βέροια 3-0, να θεωρείται ένοχος για χειραγώγηση του εν λόγω αγώνα.

Ο Ποδοσφαιριστής, μας ενημέρωσε ότι το όνομα του μπλέχτηκε εκ παραδρομής και ότι δεν έχει καμία σχέση με συναλλαγή στο συγκεκριμένο ματς.

«Αγωνίστηκα στο πρώτο ημίχρονο σαν δεξιός εξτρέμ και στο δεύτερο στα χαφ. Όταν έγινε ο αγώνας ήμουν 20 ετών. Δεν γνώριζα αν υπήρξε κάτι μεμπτό στο ματς και πιστεύω ότι το όνομά μου βγήκε εκ παραδρομής, ενώ φαίνεται και από το βίντεο του παιχνιδιού ότι δεν έχω καμία συμμετοχή στις φάσεις του πρώτου και τρίτου γκολ του Ολυμπιακού για τις οποίες κατηγορούμαι. Ο δικηγόρος μου κ. Κεσσες θα προσκομίσει τα στοιχεία που χρειάζονται για να αποδείξω την αθωότητά μου», δήλωσε ο 29 χρόνος ποδοσφαιριστής μας».

Last modified onΠέμπτη, 17 Δεκέμβριος 2020 22:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep