Νέα διαδικτυακή συνάντηση

Η Τρίγλια είχε την Παρασκευή (04/12) το τρίτο διαδικτυακό ραντεβού της.

Τα δεδομένα για τη Football League δεν έχουν αλλάξει και έτσι η Τρίγλια Χαλκιδικής την Παρασκευή (04/12) είχε την τρίτη διαδικτυακή συνάντησή της. Η σχετική ενημέρωση:

«Χθες το βράδυ πραγματοποιήθηκε η τρίτη εβδομαδιαία διαδικτυακή συνάντηση της ομάδας μας, η οποία αυτή τη φορά είχε μια διαφορετική νότα! Συγκεκριμένα υπήρξε μια άκρως ενδιαφέρουσα συζήτηση - συνέντευξη, με πρωταγωνιστές τους Eduardo Brito, Μανώλη Παπαστεριανό και Γιάννη Βοσκόπουλο, οι οποίοι απάντησαν στις ερωτήσεις των συμπαικτών τους, του Κώστα Γεωργιάδη και των μελών του τεχνικού επιτελείου Βαγγέλη Ντίσιου, Δημήτρη Μίκικη, Πασχάλη Έλκα, Γιώργου Γιαννίκου καθώς και του υπεύθυνου τύπου Σωτήρη Θωμαδάκη, που συμμετείχε για πρώτη φορά στη συνάντηση.

Έτσι λοιπόν η χθεσινή βραδιά ήταν γεμάτη συναισθήματα, στιγμές, αναμνήσεις, που ήταν έντονα χαραγμένες στη μνήμη και των τριών ποδοσφαιριστών, αφού είχαν πολλά πράγματα να "εξομολογηθούν", αλλά και συμβουλές να δώσουν στους νεώτερους συμπαίκτες τους,μετά από αρκετά χρόνια καριέρας και εμπειρίας!

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με την ανανέωση των ατομικών προγραμμάτων προπόνησης, αλλά και την συζήτηση γύρω από τον πιθανό χρόνο επιστροφής στα γήπεδα και στις ομαδικές, πάντα σε επίπεδο προβλέψεων, αφού οι όποιες αποφάσεις θα παρθούν από τους αρμόδιους φορείς! Το ραντεβού βέβαια ανανεώθηκε για την επόμενη εβδομάδα, με νέους πρωταγωνιστές!».

Last modified onΣάββατο, 05 Δεκέμβριος 2020 20:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep