Logo
Print this page

Ξέσπασμα Χιντζίδη: «Δείξτε σεβασμό»

Ο αριστερός μπακ της Τρίγλιας, Στράτος Χιντζίδης, ξέσπασε με αφορμή τον κορονοϊό.

Ο Στράτος Χιντζίδης ξέσπασε με αφορμή τον κορονοϊό και τη σέντρα που καθυστερεί. Συγκεκριμένα, έγραψε στο facebook:

«Δημοκρατία έχουμε, ελευθερία λόγου και είναι καλό να λέμε αυτό που έχουμε μέσα μας. Να πω και εγω την γνώμη μου για όλα οσα γίνονται στην χώρα μας. Πρώτα σαν άνθρωπος της κοινωνίας και μετά σαν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Πιστεύω πως υπάρχει ιός, είναι δίπλας μας, όλοι λοιπόν οι ιοί είναι επικίνδυνοι, πάντα υπάρχουν απώλειες. Συλληπητήρια σε αυτούς που έχουν χάσει δικούς τους ανθρώπους.

Ενώ ξέρατε τι σας περιμένει δεν ανταποκριθήκατε σε τίποτα: νοσοκομεία, γιατρούς, μέτρα επιβίωσης και αλλά πολλά, είναι κρίμα, στο έλεος εκατομμύρια κόσμος. Λυπάμαι. Ανήκω στην κατηγορία (επαγγελματιών ποδοσφαιριστών) Super League 2 - Football League που δεν αγωνιζόμαστε. Τα πρωτόκολλα τεστ είναι ίδια με την πρώτη κατηγορία. Παγκοσμίως είμαστε στις 2-3 χώρες που συμβαίνει αυτό. Το ποδόσφαιρο και o αθλητισμός προσφέρει ψυχαγωγία, χαρά, εκτόνωση και πολλά παραπάνω που μάλλον δεν τα γνωρίζετε.

Οι αρμόδιοι... Δείξτε σεβασμό στους αθλητές, στις οικογένειές τους και σε αυτούς που επενδύουν χρήματα για τον αθλητισμό αυτής της χώρας».

Last modified onΠέμπτη, 26 Νοέμβριος 2020 00:23
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr