«Δυσβάσταχτη η κάλυψη των οικονομικών υποχρεώσεων»

Για την κατάσταση που επικρατεί στα πρωταθλήματα της Super League 2 και της Football League, μίλησε ο πρόεδρος της Επισκοπής, Μιχάλης Νικολιδάκης. 

Στις αλλεπάλληλες αναβολές των μικρότερων κατηγοριών στάθηκε στις δηλώσεις που έκανε στο rethymnosports ο Μιχάλης Νικολιδάκης. Ο ισχυρός άνδρας της Επισκοπής αναφέρθηκε και στην ομάδα του, ποια είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει και πως διαχειρίζεται τη δύσκολη αυτή κατάσταση. Αναλυτικά όσα είπε ο Μιχάλης Νικολιδάκης:

«Εμείς σαν Επισκοπή έχουμε προσαρμοστεί πλήρως στις συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί, τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα που μας έχουν δοθεί. Ποδοσφαιριστές και προπονητικό επιτελείο παραμένουν όλοι στο Ρέθυμνο και προπονούμαστε ατομικά για να είμαστε όσο πιο έτοιμοι όταν θα υπάρξει έναρξη του πρωταθλήματος.

Η κάλυψη των οικονομικών υποχρεώσεων μας είναι δυσβάσταχτη και περιμένουμε την έναρξη του πρωταθλήματος, ώστε να λάβουμε κάποια χρήματα για να συνεχίσουμε να κρατάμε ζωντανό το ποδόσφαιρο, υπηρετώντας το. Είναι δύσκολο για όλους αυτό που συμβαίνει και ελπίζουμε να το ξεπεράσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται επιστρέφοντας στους αγωνιστικούς χώρους.
 
Έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες από σύσσωμο το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα ώστε επιτέλους να ξεκινήσουν και τα πρωταθλήματα της Super League2 και Football League, τηρώντας απαραίτητα τα υγειονομικά πρωτόκολλα της Super League1 που διεξάγεται κανονικά. Δεν ζητάμε κάτι παραπάνω από την διεξαγωγή και των δικών μας πρωταθλημάτων με τους ίδιους όρους που διεξάγεται και η μεγάλη επαγγελματική κατηγορία της χώρας. Οι κατηγορίες μας αποτελούνται από ομάδες που έχουν στις τάξεις τους εκατοντάδες οικογένειες που ζουν από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο και πρέπει άμεσα να βρεθεί λύση».
Last modified onΤετάρτη, 25 Νοέμβριος 2020 11:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep