Logo
Print this page

«Ζουν οικογένειες από αυτό»

Ο Σάκης Κανούλας μίλησε για την αγωνιστική απραξία και τη μεταγραφή του στη Σαντορίνη.

Ο επιθετικός Σάκης Κανούλας μίλησε στο soccerlive για την απόφασή του να υπογράψει στη Σαντορίνη και για την αγωνιστική απραξία μηνών.

-Διακοπή πολλούς μήνες για το πρωτάθλημα της Football League. Ποια είναι η άποψή σου;
«Νομίζω πως πρέπει να βρεθεί άμεσα μια λύση στο θέμα αυτό, διότι οι ποδοσφαιριστές των 2 μικρότερων κατηγοριών έχουν σχεδόν 9 μήνες να παίξουν ποδόσφαιρο και η προσαρμογή θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη και εκτός αυτού ζούνε οικογένειες από αυτό όποτε άμεσα πρέπει να βρεθεί λύση. Όπως αγωνίζεται η Super League 1 έτσι να ξεκινήσει και η Super League 2 και η Footbal League».

-Τι στόχο έχει η ομάδα σας εφόσον της δώσουν τη δυνατότητα να αγωνιστεί;
«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που βρίσκομαι στην ομάδα. Βρίσκω πολλά γνώριμα άτομα τα οποία συνεργαστήκαμε στο παρελθόν, ανθρώπους που διοικούν την ομάδα που σπανίζουν στον χώρο με πολύ όρεξη και πολύ οργάνωση έτσι ώστε η ομάδα να παρέχει τα πάντα για έναν επαγγελματία αθλητή».

-Τι στόχο έχει η ομάδα;
«Στόχος της ομάδας είναι να γίνουμε γρήγορα ένα δυνατό σύνολο γιατί ανεβήκαμε όπως ξέρετε τελευταία στιγμή και ήρθαμε στο τέλος αρκετά παιδιά και στην πορεία να παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο και να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται».

-Ποιες είναι οι φιλοδοξίες σου;
«Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για το καλό της ομάδας να πετύχουμε άμεσα τον στόχο μας να έχουμε υγεία γιατί θα είναι δύσκολο μετά από τόσους μήνες απραγίας».

Last modified onΤρίτη, 24 Νοέμβριος 2020 11:28
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr