Logo
Print this page

«Δεν σέβονται αθλητές και όσους βάζουν χρήματα»

Προβληματισμένος με την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό πόδοσφαιρο έδειξε ο μεσοεπιθετικός του Αιγάλεω, Ηλίας Τσιλιγκίρης.

Για τα προβλήματα που ταλανίζουν τη Football League, την παρουσία του στο Σίτι, αλλά και τους στόχους που έχει θέσει τη φετινή αγωνιστική περίοδο (όταν αυτή ξεκινήσει), μίλησε ο αρχηγός του Αιγάλεω, Ηλίας Τσιλιγκίρης. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 33χρονος μεσοεπιθετικός:

Για την πολύμηνη αποχή από τα επίσημα παιχνίδια:

«Έχει περάσει πολύς καιρός από το τελευταίο επίσημο παιχνίδι κάτι που είναι πολύ άσχημο για την ψυχολογία μας. Δεν γνωρίζουμε ποτε θα ξεκινήσουμε και κάθε μέρα που περνάει μένουμε ακόμα πιο πίσω από φυσική κατάσταση όσο και αν προπονούμαστε ατομικά».

Για την ιδανική λύση, σύμφωνα με εκείνον, για την έναρξη του πρωταθλήματος:

«Θεωρώ μεγάλο λάθος της κυβέρνησης και όλων των αρμοδίων γύρω από το ποδόσφαιρο αυτό που συμβαίνει. Αν δεν κάνω λάθος είμαστε η μοναδική χώρα που δεν έχουν ξεκινήσει τα επαγγελματικά πρωταθλήματα πλην της Super League 1 και αυτό κατα την γνώμη μου δείχνει ότι δεν σέβονται τους αθλητές και τους ανθρωπους που βάζουν κάποια χρήματα. Από την στιγμή που είναι διατεθειμένες όλες οι ομάδες να τηρήσουν τα υγειονομικά πρωτοκολλα με τα απαραίτητα τεστ θα έπρεπε να μην υπάρχει διαχωρισμός λοιπόν στις κατηγορίες».

Για την παρουσία του στο Αιγάλεω:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που και φέτος ειμαι μέλος αυτής της ομάδας. Δεν θα μπορούσα να μην δεχτώ την πρόταση ανανέωσης που μου έγινε παρότι είχα κ αλλες προτασεις. Το Αιγάλεω είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα και αυτή την στιγμή έχει και την τύχη να έχει έναν εξαιρετικό άνθρωπο-πρόεδρο τον κ Παλτογλου που δύσκολα συναντάς στον χώρο του ποδοσφαίρου όποτε μόνο ωραία μπορώ να αισθάνομαι».

Για την ευθύνη που έχει ως αρχηγός σε μια ιστορική ομάδα:

«Είναι μεγάλη μου τιμή να είμαι αρχηγός αυτής της ομάδας και θεωρω ότι είναι μεγάλη η ευθύνη για όποιον επιλέγεται αρχηγός γενικά αλλά ακόμα περισσότερο σε μια ομάδα με τόση δυναμικη».

Για τις προσδοκίες του κόσμου της ομάδας:

«Αρχικά ας ελπίσουμε ότι θα ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα και ότι θα μπορέσουμε να έχουμε τον κόσμο κοντά μας. Εμείς από την μεριά μας θα πρέπει να δώσουμε την χαρά που δεν δώσαμε πέρυσι και να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να ανεβάσουμε την ομάδα. Θεωρώ ότι φέτος έχει γίνει εξαιρετική δουλειά στον σχεδιασμό από τον προπονητή και τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας και παρόλο την μεγάλη αποχή, λόγο της δουλειάς που γίνεται, πιστεύω ότι θα είμαστε όπως πρέπει στην έναρξη του πρωταθλήματος».

Για τους στόχους της ομάδας αλλά και για τις προσωπικές του φιλοδοξίες:

«Χωρίς να είχε τεθεί κάποιος στόχος θεωρώ ότι δεν γίνεται το Αιγάλεω να είναι στην Football League όποτε αυτό τα λέει όλα. Εχω δεθεί πολύ με αυτήν την ομάδα και θα ήθελα πολύ να βοηθήσω όσο μπορώ περισσότερο για να επιστρέψει στην Super League».

Για τη διακοπή των προπονήσεων και πως το αντιμετωπίζει η ομάδα:

«Όλοι μαζί είμαστε σε επικοινωνία σχεδόν καθημερινά και αυτό που συζητάμε περισσότερο είναι ότι πρέπει να ακολουθούμε το προγραμμα προπόνησης που μας δίνετε από τον γυμναστή μας για να επιστρέψουμε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση».

Το μήνυμά του στον κόσμο του Αιγάλεω:

«Από τον κόσμο μας θέλω να ζητήσω να είναι πάντα δίπλα μας οπως είναι γιατί μας δίνει δύναμη και αυτη την χρόνια όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά».

Πηγή: soccerlive.gr

Last modified onΣάββατο, 21 Νοέμβριος 2020 13:19
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr