Logo
Print this page

«Να βγούμε ενωμένοι απ' όλο αυτό»

Για την πρωτόγνωρη κατάσταση που βιώνει το ποδόσφαιρο και η ομάδα του, μίλησε ο αρχηγός της Επισκοπής, Δημήτρης Σουμπασάκης.

Προβληματισμένος με την παρατεταμένη αποχή από την ενεργό δράση λόγω πανδημίας, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο ποδοσφαιριστής και αρχηγός της Επισκοπής, Δημήτρης Σουμπασάκης. Ο 29χρονος επιθετικός, μίλησε για την αβεβαιότητα που επικρατεί στην κατηγορία, το κίνητρο που πρέπει να βρεί η ομάδα σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση ενώ έκανε λόγο και για την λανθασμένη, κατά την άποψη του, μη διεξαγωγή της Football League. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δημήτρης Σουμπασάκης:

«Είναι κάτι πρωτόγνωρο όπως είναι βέβαιο ότι, δεν περιμένει ουδείς να το ακούσει από μένα για να δει τί θα γίνει με όλη αυτή την ιστορία.

Περιμένουμε τις υγειονομικές αρχές να μας υποδείξουν πως θα μπορέσουμε να κάνουμε -αν μπορέσουμε- τη δουλειά μας. Εμείς κατανοούμε απόλυτα όλα όσα συμβαίνουν στον τόπο, στην χώρα, στον κόσμο όλο. Επειδή όμως έχει υπάρξει ένα υγειονομικό πρωτόκολλο, ανάλογο της SL1 που το προτείνει η λίγκα μας, νομίζω ότι μπορούμε να πάμε παραπέρα…

Είμαστε επαγγελματίες και εμείς όπως τα παιδιά στην Α’ κατηγορία. Έχουμε και εμείς οικογένειες όπως κι εκείνοι και τους ευχαριστούμε για την συμπαράστασή τους (και φυσικά τους διεθνείς για την πρόσφατη τοποθέτησή τους). Σίγουρα εμείς είμαστε αναρμόδιοι για να κρίνουμε την κατάσταση που περνούν όλοι αλλά, εφόσον λειτουργεί το πρωτόκολλο για την SL1 γιατί δεν ισχύει το ίδιο και για τη SL2 ή τη Football League;»

Για το δύσκολο έργο που έχουν οι ομάδες και το κίνητρο να ανταπεξέλθουν:

«Είναι πολύ δύσκολο να παλεύεις κάθε μέρα να βρεις κίνητρο. Είναι δύσκολο για τους προπονητές, για τους συμπαίκτες μου και φυσικά για τις διοικήσεις που πληρώνουν. Έπειτα υπάρχει και ο όποιος φόβος να μην κολλήσει κάποιος αν και μπορώ να πω ότι λαμβάνονται όλα τα μέτρα ασφαλείας -προπονήσεις με γκρουπ των τριών ατόμων- για να υπάρξει το παραμικρό…
 
Όμως υπάρχει και το ψυχολογικό κομμάτι… Εγώ μιλάω ως αρχηγός της Επισκοπής και είμαι από το Ρέθυμνο αλλά υπάρχουν αυτή τη στιγμή παιδιά που βρίσκονται πολλές χιλιάδες μίλια μακριά από τα σπίτια τους.
 
Ελπίζουμε έπειτα απ’ όλο αυτό να βγούμε όλοι ενωμένοι».


Last modified onΣάββατο, 21 Νοέμβριος 2020 11:21
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr