Logo
Print this page

«Θα δείξουν την ίδια ευαισθησία για τους απλήρωτους;»

Για την κατάσταση που επικρατεί στο ποδοόσφαιρο λόγω της παρατεταμένης αποχής εξαιτίας της πανδημίας, μίλησε ο αμυντικός του Ασπροπύργου, Παντελής Θεολόγου.

Την δυσαρέσκεια του για την καθυστέρηση της εκκίνησης του πρωταθλήματος της Football League, εξέφρασε ο ποδοσφαιριστής του Ασπροπύργου, Παντελής Θεολόγου. Ο 29χρονος στοπερ, τοποθετήθηκε επίσης σχετικά με τα ταλέντα του αθλήματος στη χώρα, ενώ αναφέρθηκε και στην πρώην ομάδα του, τον Απόλλωνα Πόντου. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ηπειρώτης αμυντικός: 

Για την τεράστια αποχή από τα επίσημα παιχνίδια λόγω κορονοϊού:

«Είναι πολύ δύσκολο να κρατιέσαι σε υψηλό και ικανοποιητικό επίπεδο χωρίς επίσημα ματς για πάνω από μισό χρόνο. Δεν αρκούν οι ατομικές προπονήσεις, δεν έχουμε ρυθμό. Μας έλειψε η μπάλα και η ένταση των αγώνων. Είμαστε επαγγελματίες και ουσιαστικά μας λείπουν τα κίνητρα. Ελπίζουμε σύντομα να λήξει όλο αυτό και να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε σε φυσιολογικά στάνταρ, όσο είναι εφικτό ή με τήρηση των κατάλληλων υγειονομικών πρωτοκόλλων».

Για την καθυστέρηση της έναρξης των Super League 2 και Football League:

«Προσωπικά το θεωρώ αδιανόητο, ενώ ας μην ξεχνάμε οτι και πέρυσι και πρόπερσι επίσης υπήρχε μεγάλη καθυστέρηση σε αυτές τις κατηγορίες, ενώ να τονίσουμε ότι οι αντίστοιχες κατηγορίες στην Ευρώπη παίζουν κανονικά. Γιατί να μην εναρμονιστούμε όλοι σε αυτές και στη δική μας Super League 1; Διακρίνω μια ευαισθησία όλων να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Super League 2 και της Football League. Καλά κάνουν και ξεκάθαρα θα έπρεπε να είχαν ξεκινήσει. Όμως αλήθεια σε ενάμιση μήνα από την έναρξη τους, που περίπου οι μισές ομάδες πιθανολογώ ότι ίσως έχουν απλήρωτους ποδοσφαιριστές, θα δείξουν την ίδια ευαισθησία οι υπεύθυνοι; Μακάρι να μετράνε και τότε οι οικογένειες των ποδοσφαιριστών!».

Για τον  Απόλλωνα Πόντου:

«Είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα, ήμουν τυχερός που αγωνίστηκα εκεί. Είχα εξαιρετικούς συμπαίκτες, με αρκετούς έχω κρατήσει επαφές. Παρόλα αυτά είναι κρίμα να ταλαιπωρείται και εύχομαι να βρει γρήγορα το δρόμο του. Εννοείται ότι θα ήθελα να παίξω ξανά εκεί».
 
Για τα ταλέντα στην Ελλάδα:

«Είμαστε μια χώρα με πολύ ταλέντο στο ποδόσφαιρο. Ωστόσο, δεν δείχνουμε την απαραίτητη όρεξη για δουλειά, για αυτό χάνονται και πολλά από αυτά τα ταλέντα. Ωστόσο, βλέπουμε αρκετούς μάνατζερ να είναι παραδόπιστοι, συμφεροντολόγοι και τυχοδιώκτες, ενώ και ορισμένοι πατεράδες δίνουν χρήματα γιατί έτσι νομίζουν ότι ο γιος τους θα προωθηθεί στο χώρο. Πρέπει να εκλείψουν αυτά. Όχι μόνο στην Α΄ Εθνική, αλλά και σε Β΄ και Γ΄ μπορείς να βρεις πολλούς αξιόλογους νεαρούς, με ταλέντο, ποιότητα και φιλοδοξίες. Όλοι από κάπου ξεκινάνε. Στη Σούπερ Λιγκ 1 με έχουν εντυπωσιάσει οι Μιχαηλίδης και Τζόλης του ΠΑΟΚ, που καθιερώθηκαν και κλήθηκαν και στην Εθνική, αλλά και ο Λώλης του ΠΑΣ Γιάννινα. Θεωρώ ότι είναι από τα πολύ μεγάλα ταλέντα της χώρας και μακάρι να έχουν τύχη και να προχωρήσουν με λαμπρές καριέρες τα επόμενα χρόνια».
 





 

Last modified onΠέμπτη, 19 Νοέμβριος 2020 13:47
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr