«Να ξεκινήσουμε για να μη χαθεί η χρονιά»

Την απογοήτευση του από την κατάσταση που επικρατεί στο ποδόσφαιρο, εξέφρασε ο προπονητής του Ιάλυσου, Βαγγέλης Χαντές. 

Για την αβεβαιότητα που επικρατεί σχετικά με το μέλλον της Football League λόγω της κάταστασης που βιώνουμε στη χώρα εξαιτίας της πανδημίας, μίλησε ο Βαγγέλης Χαντές. Ο τεχνικός των «Τοξοβόλων», μεταξύ άλλων, ανεφέρε χαρακτηριστικά: «Υπάρχει μεγάλη αβεβαιότητα γενικότερα για το μέλλον της κατηγορίας αλλά και για το ποδόσφαιρο. Αυτή τη στιγμή υπάρχει απογοήτευση γιατί περιμέναμε όλοι μετά από πάρα πολύ καιρό να ξεκινήσει επιτέλους το πρωτάθλημα. Βιώνουμε μία πρωτόγνωρη κατάσταση και θα πρέπει να περιμένουμε τις αποφάσεις των ειδικών για να δούμε πότε θα μπορούμε να επιστρέψουμε στους αγωνιστικούς χώρους». 

Για την προετοιμασία του Ιάλυσου και το πόσο επηρεάστηκε από το δέυτερο lockdown, δήλωσε:

«Ο Ιάλυσος ίσως ήταν από τις ομάδες που ξεκίνησε ουσιαστικά τελευταία στιγμή την προετοιμασία του για την κατηγορία. Μέχρι ένα σημείο, οι χρόνοι που τελικά ήτανε διαθέσιμοι να προετοιμαστούμε ήταν και ικανοποιητικοί. Μπήκαμε σε μία φάση αναστολής η οποία αν θα διαρκέσει παραπάνω από το χρονικό διάστημα το οποίο έχουν παρουσιάσει οι αρχές νομίζω ότι θα υπάρξει πρόβλημα. Παρότι έχουμε δώσει μαζί με τους συνεργάτες μου προγράμματα στους ποδοσφαιριστές για να έχουμε κάθε μέρα πλήρη εικόνα της κατάστασης, νομίζω ότι εφόσον περάσει το χρονικό περιθώριο από αυτό που έχουν πει, θα πρέπει να ξεκινήσουμε από την αρχή».

Για το αν πρέπει να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, τόνισε:

«Πιστεύω ότι θα πρέπει να ξεκινήσει το πρωτάθλημα εφόσον τηρηθεί το Υγειονομικό πρωτόκολλο ώστε να μην διακυβεύονται θέματα που αφορούν υγεία. Εφόσον οι ομάδες βοηθηθούν και μπορούν να καλύψουν το πρωτόκολλο θα μπορέσουμε να μπούμε σε μία κανονικότητα για να μη χαθεί η χρονιά επαγγελματικά για πάρα πολύ κόσμο. Θα πρέπει να βρεθεί ο τρόπος από τη λίγκα, έχοντας στην κορυφή της πυραμίδας όλοι μας το κομμάτι που λέγεται υγεία». 

Last modified onΣάββατο, 14 Νοέμβριος 2020 11:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.