«Πάνω που βρήκαμε ρυθμό...»

Για τον τρόπο με τον οποίο επηρεάζουν την ομάδα του οι διαδοχικές αναβολές της Football League, μίλησε ο προπονητής του Αιγάλεω, Θωμάς Γράφας.

Απογοητευμένος από τις τελευταίες εξελίξεις στο ποδόσφαιρο αλλά και την εκ νέου αναβολή του πρωταθλήματος της Football League εμφανίστηκε σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα soccerlive.gr ο τεχνικός του Αιγάλεω, Θωμάς Γράφας. Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Η διακοπή επηρεάζει και τις ομάδες της Football League και εκείνες της Super League 2. Ήδη έχουμε φτάσει σε 9 μήνες αγωνιστικής απραξίας. Αντιλαμβάνεστε ότι εκεί που οι ομάδες είχαν φτάσει σε ικανοποιητικό επίπεδο όλα ξεκινούν από την αρχή. Το πρόβλημα έχει να κάνει με τις αγωνιστικές προσαρμογές, γιατί μπορεί εμείς να δίνουμε προγράμματα προπόνησης, όμως όταν δεν παίζεις δεν έχεις αγωνιστικές προσαρμογές και ρυθμό».

Σχετικά με τον προβληματισμό που επικρατεί στο Αιγάλεω λόγω της αδράνειας τόσο στη Football League όσο και στη Super League 2, τόνισε:

«Σίγουρα μας προβληματίζει από τη στιγμή που είναι μια επαγγελματική κατηγορία. Νομίζω ότι εφόσον τηρούνται τα υγειονομικά πρωτόκολλα, δεν γίνεται να παίζει η πρώτη κατηγορία και όχι οι άλλες δυο, αρκεί να τηρείται το υγειονομικό πρωτόκολλο. Θεωρώ ότι πρέπει να δοθεί μια λύση άμεσα. Γίνονται προσπάθειες από τη λίγκα. Εδώ και αρκετό καιρό πιέζουν σε αυτή την κατεύθυνσή και οι προσπάθειες που γίνονται πρέπει να ευοδώσουν».
 
Για την αγωνιστική κατάσταση που θα βρίσκεται το Αιγάλεω, ανέφερε:
 
«Είναι ξεκάθαρο ότι στην κατάσταση που ήταν οι ομάδες πριν δέκα ημέρες δεν μπορεί να βρίσκονται τώρα. Δεν μπορούμε να ξεκινήσουμε άμεσα να αγωνιζόμαστε αφού χρειάζεται χρόνος προσαρμογής για να μπεις σε αγωνιστικό ρυθμό. Χρειάζεται πάλι προσαρμογή και νομίζω ότι δεν θα είναι οι ομάδες όπως ήταν την περίοδο της προετοιμασίας. Τι να πω, εκεί που είχαμε βρει ρυθμό πάλι έχουμε πισωγύρισμα.»
Last modified onΣάββατο, 14 Νοέμβριος 2020 10:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep