«Οι αναβολές καταστρέφουν το ποδόσφαιρο»

Για την κατάσταση που επιρκατεί στο ποδόσφαιρο εξαιτίας της πανδημίας, μίλησε ο προπονητής της Καλαμάτας, Νίκος Αναστόπουλος.

Φανερά ενοχλημένος από τις αλλεπάλληλες αναβολές της Super League 2 και της Football League φάνηκε να είναι σε δηλώσεις του ο προπονητής της Καλαμάτας, Νίκος Αναστόπουλος, στον αέρα του ραδιοφωνικού σταθμού ΕΡΑ Σπορ το βράδυ της Τετάρτης (11/11). Αναλυτικά όσα ανέφερε ο τεχνικός της «Μαύρης Θύελλας»:

«Δεν γίνεται πια αυτό το πράγμα με τις συνεχείς αναβολές σε Super League 2 και σε Football League. Oι αναβολές σημαίνουν και καταστροφές στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Μέχρι και οι παίκτες της Εθνικής ομάδας ομάδας το δήλωσαν σήμερα (χθες) μετά τον αγώνα με την Κύπρο στην Ριζούπολη, όπου με ανακοίνωσή τους ζήτησαν την έναρξη επιτέλους πια και των δύο αυτών επαγγελματικών μας κατηγοριών.

Ο Λεουτσάκος ότι μπορεί πια κάνει, κάνει πράγματα και παραπάνω από τις δυνατότητές που έχει από την θέση του. Το μπαλάκι όμως το έχει το κράτος, αυτό πρέπει να δώσει την λύση. Να ενισχύσει οικονομικά και τις 32 ΠΑΕ της SL2 και της FL για να κάνουν  τα μοριακά τέστ όποτε προβλέπεται και ότι άλλο επιβάλει το υγειονομικό πρωτόκολλο, γιατί π.χ. η Καλαμάτα έχει τον Πρασσά ο οποίος έχει πολλά χρήματα και δεν έχει ανάγκη, όμως υπάρχουν πολλές άλλες ομάδες που δεν μπορούν να τα κάνουν όλα αυτά, χωρίς άλλωστε να έχουν όλες τους εισπράξει μέχρι τώρα ούτε ένα ευρώ . Έχουν να παίξουν ποδόσφαιρο εδώ και 8 μήνες, γεγονός πρωτάκουστο παγκόσμια θα λέγαμε, πληρώνουν συνέχεια και δεν εισπράττουν ξαναλέμε  τίποτα…»

Last modified onΠέμπτη, 12 Νοέμβριος 2020 11:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep