«Η χειρότερη της Ευρώπης» (pic)

Ποιο είναι το μόνο παράσημο που έχει η Super League 2 σύμφωνα με τον Θανάση Παπατόλιο.

Για το αδιέξοδο στη Super League 2 τοποθετήθηκε ο Θανάσης Παπατόλιος. Ο 26χρονος μέσος της Καλαμάτας μετρά 152 συμμετοχές στην κατηγορία και με ανάρτησή του στο Instagram τη χαρακτήρισε τη χειρότερη της Ευρώπης...

Αναλυτικά έγραψε:

«Βλέποντας όλες τις δηλώσεις από όλους τους υπεύθυνους εκπλήσσομαι γιατί είναι κάτι για το οποίο εγώ και συγκεκριμένα και πολλά παιδιά τα οποία έχουμε παίξει στην κατηγορία δεν το έχουμε συναντήσει τα τελευταία 10 χρόνια. Οπότε μου προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι όλο αυτό απλά έφτασε στο χειρότερό του σημείο.

Οι ευθύνες βαραίνουν όλους, ίσως και εμάς έως ένα σημείο για κάποιες από τις αντιδράσεις μας, αλλά από εκεί και πέρα οι επιλογές και οι αποφάσεις που έχουν παρθεί τα τελευταία 10 χρόνια είναι οι χειρότερες γι' αυτή την κατηγορία και για αυτό έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο.

Φαίνεται ξεκάθαρα ότι δεν μας αντιμετωπίζουν σας ίσους προς ίσους, δεν ενδιαφέρονται για το καλό του αθλήματος, προτίστως, αλλά πόσω μάλλον για τις οικογένειές μας και για τον αγώνα που δίνουμε. Έχουμε εξελιχθεί στο χειρότερο άθλημα, στη χειρότερη κατηγορία της Ευρώπης και αυτό είνα το μοναδικό παράσημο».

apapat

Last modified onΤετάρτη, 11 Νοέμβριος 2020 14:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep