«Να τελειώσει γρήγορα αυτή η κατάσταση»

Ατομικά προγράμματα εκγύμνασης ακολουθούν πλέον οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΠ Κοζάνης, όπως ανακοίνωσε η ίδια. 

Προκειμένου να διατηρήσουν τη φυσική τους κατάσταση, οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΠ Κοζάνης ακολουθούν ατομικά προγράμματα προπόνησης υπό την επίβλεψη του προπονητή της ομάδας, Νένο Κουρούζοβιτς. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Πρόγραμμα ατομικών προπονήσεων, παρέδωσε σε όλους τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΠ Κοζάνης ,ο τεχνικός της ομάδας μας κ. Neno Kuruzovic.

Στόχος, η διατήρηση όσο τουλάχιστον γίνεται, της αποκτηθείσας φυσικής κατάστασης, μετά από τόσες εβδομάδες προπονήσεων. Τίποτα δεν μπορεί φυσικά να υποκαταστήσει τις ομαδικές προπονήσεις και τους αγώνες.. δυστυχώς όμως, δεν υπάρχει άλλη επιλογή...
 
Εν τω μεταξύ,ο κ.Neno Kuruzovic, προγραμματίζει να αναχωρήσει τις επόμενες μέρες για την πατρίδα του, αναμένοντας στο ακουστικό του για την επιστροφή του στο πάγκο της ομάδας μας.
 
Το κλίμα στο ποδοσφαιρικό τμήμα της Κοζανίτικης ομάδας είναι άριστο, με φοβερή θέληση για δουλειά από όλες τις πλευρές και είναι πολύ κρίμα , κυρίως για τα νέα μας παιδιά , η όλη αυτή ανεπιθύμητη εξέλιξη. Όλοι μας ευχόμαστε και ευελπιστούμε να τελειώσει γρήγορα για όλο τον κόσμο αυτή η πραγματικά τρομακτική κατάσταση…»
Last modified onΤετάρτη, 11 Νοέμβριος 2020 12:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep