«Ας είμαστε αισιόδοξοι, σέντρα τον Γενάρη»

Αισιόδοξος για την έναρξη της Football League μετά τις γιορτές, φάνηκε να είναι ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης του Αστέρα Βλαχιώτη, Πέτρος Μαρτσούκος.

Φανερά ενοχλημένος από την κατάσταση που επικρατεί στο ποδόσφαιρο εξαιτίας της πανδημίας αλλά και αισιόδοξος ότι σύντομα θα λάβει τέλος και θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα από τον Ιανουάριο, έδειξε ο πρόεδρος του Αστέρα Βλαχιώτη, Πέτρος Μαρτσούκος. Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας της Λακωνίας μίλησε στον αέρα του ραδιοφωνικού σταθμού ΕΡΑ Σπορ, δηλώνοντας:  

«Πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι με αυτή την κατάσταση. Θέλω να πιστεύω ότι μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων και την Πρωτοχρονιά θα ξεκινήσουμε. Εδώ και τέσσερις μήνες όλες οι ομάδες της Super League 2 και της Football League είμαστε στο στάδιο προετοιμασίας με τους προπονητές να κάνουν τον σχεδιασμό της ομάδας και τα πλάνα τους, και δυστυχώς όλα αυτά πάνε σράφι. Όταν δεν ξεκινάς την χρονική στιγμή που πρέπει, δηλαδή στη φυσιολογική αγωνιστική περίοδο, η προετοιμασία είναι σαν μην την έκανες. Από την αρχή του lockdown σταματήσαμε τις ομαδικές προπονήσεις και όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουν πάρει ατομικά προγράμματα από τον κ. Βαζάκα.

Πέρα από όλα αυτά, το θέμα είναι και οικονομικό. Όλες οι ομάδες της κατηγορίας ζητούν να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, διότι όσο περνάει ο καιρός επιβαρυνόμαστε οικονομικά. Εκτός από τα συμβόλαια, πληρώνουμε τη διαμονή των παικτών, τη διατροφή και τις μετακινήσεις τους. Στην επαρχία είναι μεγαλύτερα τα έξοδα από ότι στην Αθήνα. Είμαστε επαγγελματική ομάδα, στην οποία τρέχουν συμβόλαια, και είμαστε τέσερις μήνες με το χέρι στην τσέπη να πληρώνουμε τις υποχρεώσεις μας χωρίς να έχουμε καμία στήριξη από την πολιτεία. Επίσης, δεν μας έχουν ξεκαθαρίσει αν σε περίπτωση που ξεκινήσει το πρωτάθλημα, θα έχουμε έσοδα από τηλεοπτικά ή από το στοίχημα. Είναι όλα στον αέρα.»
Last modified onΤετάρτη, 11 Νοέμβριος 2020 11:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep