Logo
Print this page

«Ζούμε μια παρωδία»

Έξαλλος με τα νέα μέτρα και την εκ νέου αναβολή της Football League, φάνηκε να είναι ο τεχνικός διευθυντής του Αιγάλεω, Παναγιώτης Δουφεξής.

Φανερά ενοχλημένος από τα νέα κυβερνητικά μέτρα και την καθυστέρηση της έναρξης του πρωταθλήματος, εμφανίστηκε ο τεχνικός διευθυντής του Αιγάλεω, Παναγιώτης Δουφεξής στον ραδιοφωνικό σταθμό ΕΡΑ Σπορ. Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Αυτό που ζούμε είναι μια παρωδία. Στο πρώτο lockdown στα τέλη Φεβρουαρίου μας κλείσανε και τα παιδιά έμειναν ανενεργά για 7-8 μήνες χωρίς ομαδική προπόνηση και αφού ξεκινήσαμε οι περισσότερες ομάδες γύρω στις 20 Αυγούστου την προετοιμασία μας, πέρασαν 3 μήνες με προπονήσεις και φιλικά. Σαν να μην έφτανε αυτό, λίγο πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, κλείσαμε ξανά. Οι ποδοσφαιριστές δεν είναι ρομπότ να τους σταματάμε και να τους ξεκινάμε όποτε εμείς θέλουμε γιατί αν δεν αρχίσει τώρα το πρωτάθλημα και ξεκινήσει σε δύο μήνες, θα είναι μια παρωδία, καλύτερα να μη ξεκινήσει καθόλου. 
 
Ο κ. Λεουτσάκος προσπαθεί εδώ και πολλούς μήνες να σώσει τα πρωταθλήματα, έχει κάνει τα πάντα. Άλλοι δεν έχουν καταλάβει ότι είμαστε επαγγελματικές ομάδες και ότι υπάρχει στη χώρα επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Σίγουρα προέχει η υγεία, αλλά όταν διεξάγεται κανονικά η Super League γιατί να μην διεξαχθεί και η Football League, δεν καταλαβαίνω.
 
Εμείς σαν Αιγάλεω θεωρώ ότι έχουμε φέτος μια πολύ καλή ομάδα, ομάδα συνόλου έτοιμη για να πρωταγωνιστήσει. Είναι μονόδρομος η άνοδος για εμάς, έχει γίνει πολύ καλή δουλειά από τον κύριο Γράφα και ο πρόεδρος μας, ο κύριος Παλτόγλου, μας έχει όλα τα προβλήματα λυμένα!» 

 

Last modified onΤρίτη, 10 Νοέμβριος 2020 13:51
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr