«Σέντρα τώρα ή... ποτέ»

Ο Παναγιώτης Δουφεξής υποστήριξε ότι αν δεν ξεκινήσει τώρα η Football League, τότε είναι καλύτερο να μην αρχίσει καθόλου.

Παρωδία χωρίς τελειωμό θα είναι το πρωτάθλημα εάν δεν ξεκινήσει άμεσα σύμφωνα με τον Παναγιώτη Δουφεξή. Ο τεχνικός διευθυντής του Αιγάλεω σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «soccerlive.gr» επεσήμανε ότι αν δεν ανάψει το πράσινο φως εντός Νοεμβρίου, τότε θα είναι καλύτερο να μην διεξαχθεί καθόλου η Football League.

Αναλυτικά δήλωσε:

«Να ξεκινήσει άμεσα μέσα στον μήνα Νοέμβριο το πρωτάθλημα της Football League. Έχουμε ταλαιπωρηθεί όλοι αφάνταστα με αυτή την κατάσταση. Οι παίκτες έμειναν μετά το πρώτο lockdown 8 μήνες χωρίς ομαδική προπόνηση και αφού ξεκινήσαμε οι περισσότεροι σύλλογοι γύρω στις 20 Αυγούστου την προετοιμασία μας περάσαν 3 μήνες με προπονήσεις και φιλικά και μια βδομάδα πριν την πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος μας ξανακλείνουν.

Η ψυχολογία όλων έχει καταρρεύσει, δεν υπάρχει άλλη υπομονή. Τόσες οικογένειες μένουν άνεργες. Νομίζω ότι πρέπει να ξεκινήσουν άμεσα λοιπόν όλα τα πρωταθλήματα των επαγγελματικών κατηγοριών τώρα με το ίδιο υγειονομικό πρωτόκολλο που ισχύει και στη Super League 1. Εφόσον δεν ξεκινήσει άμεσα καλύτερα να μην το ξεκινήσουν καθόλου, γιατί μετά από δυο μήνες πάλι αποχής θα υπάρχει κίνδυνος τραυματισμών των παικτών με μια νέα τόσο μεγάλη αποχή.

Οι παίκτες δεν είναι ρομπότ να τους ξεκινούν και να τους σταματάνε όποτε θέλουν αυτοί. Αν δεν ξεκινήσει λοιπόν τώρα το πρωτάθλημα δεν υπάρχει λόγος να ξεκινήσει μετά γιατί θα είναι μια παρωδία χωρίς τελειωμό».

Πηγή: soccerlive.gr

Last modified onΔευτέρα, 09 Νοέμβριος 2020 19:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep