Νέο προπονητήριο η Επισκοπή

Ξεκινούν οι εργασίες στο γήπεδο Τσεσμές, όπου θα γίνει το νέο προπονητικό κέντρο της Επισκοπής.

Η περιοχή Τσεσμές στο ανατολικό προάστιο του Ρεθύμνου, είναι η περιοχή στην οποία βρίσκεται υπό καταστκευή ένα γήπεδο, το οποίο θα ανήκει στην Δόξα Πλατανέ. Έπειτα από την πρωτοβουλία του προέδρου της Επισκοπής, Μιχάλη Νικολιδάκη να δημιουργήσει ένα καινούριο προπονητικό κέντρο με εγκαταστάσεις που να πλοιρούν τις προδιαγραφές για μια επαγγελματική κατηγορία, ήρθε σε συμφωνία με τον Δήμο του Ρεθύμνου αλλά και με τα στελέχη της Δόξας Πλατανέ για την συνδιαχείρηση του γηπέδου. 

Ήδη, σ’ όλο αυτό το διάστημα, έχει μεσολαβήσει ο μηχανικός του δήμου και έχει ελέγξει την ποιότητα του χώματος και γενικότερα την όλη εγκατάσταση με όποια υπάρχουσα κατάσταση επικρατεί. Παράλληλα, έχει σκαφτεί ανά τόπους το χώμα όπου θα πρέπει να διαπιστωθεί κατά πόσο θα πρέπει να προστεθεί μεγάλο ή μικρό ύψος υποστρώματος. Οι υπεύθυνοι μέτρησαν τις κλίσεις που πρέπει να έχει το γήπεδο και φυσικά το που θα χρειαστεί περαιτέρω δουλειά για τις σωστές κλίσεις. Ο πρόεδρος της Επισκοπής, Νικολιδάκης ήταν «παρών» στην εποπτεία του γηπέδου μαζί βέβαια με τους παράγοντες της Δόξας Πλατανέ κ.κ. Α. Βαρούχα, Στ. Πιατά, Γ. Πάγκο. Τα έργα που πρέπει να γίνουν αφορούν μεταξύ άλλων, την ανακαίνιση των υπαρχόντων αποδυτηρίων, την τοποθέτηση φυσικού χλοοτάπητα και τη φυσική απάντληση των υδάτων. 

Για την Επισκοπή, η υλοποίηση ενός τέτοιου έργου αποτελεί πάγια επιθυμία, καθώς λόγω της συμμετοχής σε επαγγελματική κατηγορία, πέρα από το αγωνιστικό της γήπεδο (ΔΑΚ Γάλλου) χρειάζεται και ένα προπονητικό. 

 
Last modified onΠαρασκευή, 30 Οκτώβριος 2020 11:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep