«Κάτω τα χέρια από τον Πιερικό»

Την στήριξη του στον Πιερικό έδειξε ο Δήμαρχος Κατερίνης, Κώστας Κουκοδήμος.
 
Σε συνέχεια της ανακοίνωσης της ΠΑΕ Πιερικός σχετικά με τις φήμες που υπήρξαν κατά τη διάρκεια της αποχής του συλλόγου από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της, ο Δήμαρχος Κατερίνης, Κώστας Κουκοδήμος τοποθετήθηκε επί του θέματος εκφράζοντας την στήριξη του στην ομάδα. Αναλυτικά όσα ανέφερε:
 
«Το τελευταίο διάστημα είναι σε εξέλιξη η προσπάθεια απαξίωσης του ιστορικού μας Πιερικού με σενάρια που οι γνωστοί ψιθυριστές διακινούν με μεγάλη ευκολία ότι δήθεν η ομάδα δεν θα καταφέρει να σταθεί στα πόδια της. 
 
Δεσμέυθηκα από το καλοκαίρι του 2019, ότι, θα στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις την ομάδα μας. Αυτό πράττω έως σήμερα και αυτό θα υσνεχίσω να κάνω για όσο διάστημα και αν χρειαστεί, προκειμένου ο Πιερικός μας να συνεχίσει να μας κάνει υπηρήφανους, να πρωταγωνιστεί και να φθάσει γρήγορα ακόμη πιο ψηλά!
 
Οφείλω να προσταυτεύσω την ιστορία, το όνομα και την προσπάθεια ποδοσφαιριστών, τεχνικών και διοικητικών στελεχών του Πιερικού. Δεν θα επιτρέψει τη νέα επιχείρηση σπίλωσης που μοναδικό στόχο έχει την απαξίωση της ιστορικής μας ομάδας.
 
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ!»
Last modified onΠέμπτη, 29 Οκτώβριος 2020 14:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep