«Μονόδρομος η άνοδος»

Για τους φετινούς στόχους της ομάδας του, μίλησε ο τεχνικός διευθυντής του Αιγάλεω, Παναγιώτης Δουφεξής.

Την εμπιστοσύνη του στους ποδοσφαιριστές του Αιγάλεω για την άνοδο στην Super League 2, εξέφρασε σε δηλώσεις του ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Παναγιώτης Δουφεξής. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν όλες οι ομάδες λόγω της κατάστασης που επικρατεί στη χώρα λόγω της πανδημίας. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Παναγιώτης Δουφεξής:

«Μετά από αρκετούς μήνες ταλαιπωρίας με τον κορονοϊό, τόσο για εμάς όσο και για όλη την Ελλάδα, είχαμε και το θέμα της αναδιάρθρωσης που έχουμε ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ όπως και όλες οι ομάδες. Κοντεύει Νοέμβριος και ακόμα δεν έχει αρχίσει το πρωτάθλημα και ακόμα δεν ξέρουμε πότε θα αρχίσει. 

Όσον αφορά την κλήρωση του πρωταθλήματος, εμάς δεν μας κάνει ούτε κρύο ούτε ζέστη. Έτσι κι αλλιώς με όλους τους αντιπάλους θα παίξουμε. Πιστεύουμε πολύ στην ομάδα μας και σε αυτό που έχει δημιουργηθεί φέτος. Έχει γίνει μια πάρα πολύ καλή δουλειά από τον κ.Γράφα και έχουμε ένα συν που λίγες ομάδες έχουν πλέον και αυτό λέγεται Άρης Παλτόγλου. Είναι ένας άνθρωπος που πραγματικά τα έχει λύσει όλα, δεν μας λείπει τίποτα και θεωρώ ότι η άνοδος στην Super League 2 είναι μονόδρομος για εμάς.» 
 
Last modified onΠέμπτη, 29 Οκτώβριος 2020 12:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep