Logo
Print this page

«Θα είμαστε ανταγωνιστικοί στο πρωτάθλημα»

Ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του στο φιλικό με τον Ασπρόπυργο, εμφανίστηκε ο προπονητής της Σαντορίνης, Νίκος Παντέλης.


Παρά την ήττα από τον Ασπρόπυργο (1-0) στο φιλικό της Κυριακής (25/10), ο τεχνικός της Σαντορίνης φάνηκε να είναι σε δηλώσεις του, ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην δύσκολη πρεμιέρα του πρωταθλήματος εναντίον της Καλαμάτας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νίκος Παντέλης μετά το τέλος της αναμέτρησης:

«Στον αγώνα δοκιμάσαμε παίκτες και σχήματα. Παρά το σκορ και την ήττα, είχαμε 4-5 κλασσικές ευκαιρίες. Για εμένα, κάποια πράγματα που είχαμε δουλέψει στην προπόνηση βγήκαν, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Θέλουμε όμως ακόμα δουλειά. Τα καινούρια παιδιά που ήρθαν τώρα στην ομάδα πήραν χρόνο συμμετοχής για να μάθουν το παιχνίδι μας. Ήταν για όλους ένα πάρα πολύ καλό και χρήσιμο τεστ.» 

Για τα επόμενα φιλικά:

«Έχουμε σίγουρα ένα φιλικό με τον Εργοτέλη στην Κρήτη την ερχόμενη Κυριακή, από εκεί και πέρα εμείς έχουμε μπει σε ρυθμούς πρωταθλήματος και νομίζω ότι η ομάδα την κατάλληλη στιγμή θα είναι έτοιμη, αφού θα την έχουμε φρεσκάρει.»  
 
Για τον πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος εναντίον της Καλαμάτας:
 
«Καταρχάς, σε όλα τα παιχνίδια είναι σαν να παίζουμε εκτός έδρας από τη στιγμή που δεν έχουμε δικό μας γήπεδο στη Σαντορίνη. Θεωρώ ότι την πρώτη αγωνιστική παίζουμε με ένα από τα φαβορί για την άνοδο οπότε το έργο μας είναι δύσκολο. Θεωρώ όμως ότι μέχρι να αρχίσει το πρωτάθλημα, έχουμε μερικές προπονήσεις και ένα-δυο φιλικά παιχνίδια ακόμα και θα μπορέσουμε να φτιάξουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο.»
 
Last modified onΚυριακή, 25 Οκτώβριος 2020 19:18
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr