Ο Ταΐρης στην ΑΕΠ Κοζάνης

Την απόκτηση του Λάμπρου Ταΐρη ανακοίνωσε η ΑΕΠ Κοζάνης.

Ο Λάμπρος Ταΐρης είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΠ Κοζάνης. Ο 27χρονος (07/05/1993) μέσος αγωνιζόταν στη Βέροια με την οποία πανηγύρισε πριν δύο σεζόν την άνοδο από την Γ' Εθνική. Έχει αγωνιστεί επίσης σε Άρη Παλαιοχωρίου, Στρατώνι και Δόξα Πενταλόφου. Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του το Σάββατο (24/10) η ομάδα της δυτικής Μακεδονίας προχώρησε στην ανακοίνωση του:

«H ΠΑΕ ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον πρώην ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ  Λάμπρο Ταΐρη. Ο Λάμπρος είναι 27 χρονών και αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή. Είναι γέννημα θρέμμα της περιοχής μας, μεγάλωσε στα Σέρβια και έλκει καταγωγή και από το Βελβεντό.

Ο Λάμπρος είχε αρκετές προτάσεις από άλλες ομάδες της κατηγορίας, προτίμησε όμως την ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ θέλοντας να συμμετάσχει και αυτός με τις δυνάμεις του στην προσπάθεια ποδοσφαιρικής αναγέννησης της Δυτικής Μακεδονίας. Ο Λάμπρος είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Καλωσορίζουμε ακόμα ένα παιδί της περιοχής μας στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία».
Last modified onΣάββατο, 24 Οκτώβριος 2020 15:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep