Logo
Print this page

Στο Αιγάλεω η έδρα της Σαντορίνης

Το γήπεδο του Αιγάλεω θα είναι, όπως όλα δείχνουν, η έδρα της Σαντορίνης στη Football League.

Την έγκρισή του για τη φιλοξενία της Σαντορίνης στο «Στ. Μαυροθαλασσίτης» έδωσε ο ισχυρός άνδρας του Αιγάλεω, Νεκτάριος Παλτόγλου, έπειτα από επικοινωνία που έιχε με την διοίκηση της νεοσύστατης ομάδας της Football League.

Ύστερα από την άνοδο της ομάδας της Σαντορίνης, οι άνθρωποι του συλλόγου ξεκίνησαν την αναζήτηση έδρας στον Νομό Αττικής, καθώς στο νησί δεν υπάρχει γήπεδο που να πληροί τις απαραίτητες προδιαγραφές του πρωταθλήματος που θα αγωνίζονται πλέον. Τις τελευταίες ημέρες, λοιπόν, τα διοικητικά στελέχη της με επικεφαλής τον Μιχάλη Θεοδοσιάδη συζήτησαν με τη διοίκηση του Σίτι και του Δήμο, ζητώντας τη φιλοξενία για τα επίσημα παιχνίδια της περίοδου 2020/2021.

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών εξελίχθησαν θετικά, καθώς ο Παλτόγλου ήταν θετικός να βοηθήσει τη Σαντορίνη να βρει λύση στο πρόβλημα. Καταλυτικό ρόλο για την επικείμενη συμφωνία αποτέλεσαν οι πολύ καλές σχέσεις μεταξύ των δύο διοικήσεων, καθώς ο Θεοδοσιάδης είχε διατελέσει πρόεδρος του Θρίαμβου Χαϊδαρίου, ομάδα που είχε συναντήσει πολλές φορές το Αιγάλεω. Έτσι, όπως φαίνεται, Αιγάλεω και Σαντορίνη θα μοιραστούν το «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης» για τους φετινούς εντός έδρας αγώνες τους.

Last modified onΚυριακή, 18 Οκτώβριος 2020 18:32
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr