Logo
Print this page

Πρώτοι οκτώ στον Ασπρόπυργο

Ο Ασπρόπυργος ανακοίνωσε τις πρώτες του μεταγραφές.

Τις πρώτες του κινήσεις ανακοίνωσε ο Ασπρόπυργος εν όψει της νέας σεζόν που θα τον βρει σε επαγγελματική κατηγορία. Αντιμετώπισε δυσκολίες, βρήκε λύση για να δώσει το «παρών» στο πρωτάθλημα και το Σάββατο (17/10) έκανε γνωστό ότι συμφώνησαν οι πρώτοι οκτώ ποδοσφαιριστές. Η ανακοίνωση:

aasprop

Ο Κωνσταντίνου Παναγιώτου είναι ο 23χρονος αμυντικός, ο οποίος μετά την αποχώρησή του από τον Αστέρα Τρίπολης δεν κατάφερε να μακροημερεύσει στον Ολυμπιακό Βόλου και αποχώρησε. Ο Αλέξανδρος Μπεκατώρος (26χρονος μέσος) έπαιζε στη Ζάκυνθο, ο Λεωνίδας Κούτσικος (25χρονος τερματοφύλακας) είχε ανακοινωθεί πρόσφατα από τον Απόλλωνα Λάρισας, ο Κώστας Κολτσίδας (22χρονος μέσος) αγωνιζόταν στον Θεσπρωτό και ο 22χρονος μέσος Στάθης Λάμπρου έπαιζε στο Αιγάλεω.

Στοιχεία για τους Λαμίν Τραορέ, Μόμπιλο Ντεμπελέ δεν δόθηκαν. Ο πρώτος πιθανόν να είναι 27χρονος φορ από το Μάλι που έπαιζε στη Σαουδική Αραβία (1 συμμετοχή στη Wej SC). Ο Νίκολα Κατάκλαϊτς, όπως ανακοινώθηκε, ίσως να είναι ο 25χρονος Σέρβος αμυντικός Νίκολα Καράκλαϊτς, ο οποίος αγωνιζόταν στο Μαυροβούνιο με την Ίσκρα.

Last modified onΣάββατο, 17 Οκτώβριος 2020 16:25
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr