Logo
Print this page

«Στόχος μας η τετράδα»

Για τους στόχους της νέας χρονιάς μίλησαν στην ΕΡΤ 3 και στην εκπομπή «Κόσμος των Σπορ» προπονητής και παίκτες του Αστέρα Βλαχιώτη, δείχνοντας αισιόδοξοι.

Για τις υψηλές προσδοκίες τους από την ομάδα στη φετινή Football League, μίλησαν ο προπονητής του Αστέρα Βλαχιώτη Γιώργος Βαζάκας, ο πρόεδρος Πέτρος Μαρτσούκος καθώς και οι Αντώνης Μάγκας, Οδυσσέας Νικολάου. 

Συγκεκριμένα, ο Βαζάκας δήλωσε:

«Τρώγωντας έρχεται η όρεξη. Εμείς πάμε να φτιάξουμε μια ομάδα πολύ σφηχτή, μια ομάδα δυνατή που θα πατήσει πολύ καλά στην κατηγορία. Απο εκεί και πέρα, βλέποντας και κάνοντας, περιμένουμε να δούμε και τις άλλες ομάδες. Πολλές ομάδες εμφανίζονται ως φαβορί για άνοδο και βλέπουμε ότι παθαίνουν τα χειρότερα ενώ πολλές ομάδες που δεν υπολογίζει κανείς έρχονται από πίσω και πάνε ψηλά».

Ο Μάγκας για την προετοιμασία της ομάδας, δήλωσε:

«Η ομάδα δουλεύει πάρα πολύ καλά κάθε μέρα, έχουμε ένα πολύ ικανό προπονητή και βγάζουμε καλά πράγματα τόσο στις προπονήσεις όσο και στα φιλικά. Πιστεύω ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη στην έναρξη του πρωταθλήματος». 

Για τον κύριο στόχο του Αστέρα Βλαχιώτη μίλησε ο Οδυσσέας Νικολάου:

«Ο στόχος της ομάδας είναι να πρωταγωνιστήσει, έχουμε βάλει στόχο την τετράδα που θα είναι τα play-off απ' ότι φαίνεται». 

Για την φετινή αλλαγή έδρας της ομάδας, ο Πέτρος Μαρτσούκος ανέφερε:

«Θα πάμε να παίξουμε στον γειτονικό Δήμο, τη Σπάρτη. Αυτό δεν μας φοβίζει γιατί πιστεύω ότι θα έχουμε ακόμη τη βοήθεια από την Σπάρτη και από το Γύθειο». 


Last modified onΣάββατο, 17 Οκτώβριος 2020 12:21
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr