Logo
Print this page

Με Καλλιθέα ο Πανασπροπυργιακός

Φιλικό προετοιμασίας με την Καλλιθέα θα δώσει ο Πανασπροπυργιακός, την Κυριακή (18/10).

Την Καλλιθέα θα υποδεχτεί ο Πανασπροπυργιακός σε φιλικό παιχνίδι, την Κυριακή (18/10, 16:00). Το «παρών» στο Δημοτικό Στάδιο Ασπροπύργου θα μπορούν να δώσουν μόνο οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας, προκειμένου να αποφευχθεί ο συνοστισμός και να τηρηθούν τα μέτρα ασφαλείας.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ένωση Πανασπροπυργιακού: 

«Η ΠΑΕ Ένωση Πανασπροπυργιακού - Δόξας Ασπροπύργου ενημερώνει το φίλαθλο κοινό της ότι την Κυριακή στις 16:00 θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο μας φιλικό παιχνίδι με την ομάδα της Καλλιθέας.

Η είσοδος στο γήπεδο θα επιτρέπεται μόνο στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας και στους κατόχους χορηγικών καρτών, οι οποίες θα ισχύουν για τα φιλικά και επίσημα παιχνίδια της ομάδας μας τη σεζόν 2020-2021 εξαιτίας των έκτακτων περιοριστικών μέτρων που έχουν επιβληθεί για το COVID-19. 

Οι φίλαθλοι της ομάδας μας, που θέλουν να γίνουν κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας μπορούν να προμηθεύονται καθημερινά από το Γήπεδο του Ασπροπύργου ή κατόπιν συννενοήσεως με την υπεύθυνη της ομάδας κα Λεμονή Μελπομένη στο τηλέφωνο 6932719626. 

Η βοήθεια των φιλάθλων μας είναι καθοριστική για την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας. 

Η Διοίκηση της Ένωσης Ασπροπύργου εύχεται στους ποδοσφαιριστές και στους φιλάθλους της, καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και ευημερία, σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε.»

Last modified onΣάββατο, 17 Οκτώβριος 2020 10:13
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr