Logo
Print this page

«Παράλογη η απουσία φιλάθλων»

Ο Δημήτρης Σπανός προέβλεψε ότι σε λίγα χρόνια ο Ιωνικός θα είναι υπολογίσιμη δύναμη στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Συνηθισμένος από πολύμηνες προετοιμασίες και αναβολές έναρξης εμφανίστηκε ο προπονητής του Ιωνικού, Δημήτρης Σπανός. Σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Κανάλι Ένα 90,4» χαρακτήρισε, επίσης, παράλογη την απουσία των φιλάθλων από τα γήπεδα.

Για την αναβολή έναρξης είπε:

«Έχει γίνει βίωμα σ’ έναν προπονητή που δουλεύει στη Super League 2 τα τελευταία χρόνια, να μην γνωρίζει ακριβώς πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα, αλλά έχουμε συνηθίσει πια. Δυστυχώς στην Ελλάδα σε αυτό το κομμάτι του ποδοσφαίρου δεν λειτουργούμε καλά, πρέπει να γίνει πιο σωστός προγραμματισμός».

Για τον στόχο του Ιωνικού:

«Η ομάδα είναι πολύ δυνατή τα τελευταία χρόνια, αλλά αυτό συμβαίνει λόγο παρουσίας της οικογένειας Τσιριγώτη, που είναι εξαιρετικοί άνθρωποι. Παρόλα αυτά δεν θέλω να πω ότι η ομάδα θα έχει πρωταγωνιστικό στόχο, καθώς βασική προϋπόθεση είναι να φτιαχτούμε γρήγορα και παιχνίδι με παιχνίδι θα δούμε πού θα φτάσουμε».

Σχετικά με τη συνεργασία με τη διοίκηση:

«Επειδή ξέρω χρόνια την οικογένεια Τσιριγώτη, το βασικό κομμάτι είναι ότι ο πρόεδρος είναι οπαδός του Ιωνικού, αγαπάει την ομάδα την οποία χρηματοδοτεί, ενώ και η συνεργασία μας είναι εξαιρετική. Μάλιστα υπάρχει τέτοια οργάνωση στην ομάδα που ξεπερνά ακόμη και ομάδες της Super League 1. Θεωρώ ότι σε λίγα χρόνια ο Ιωνικός θα είναι μια πολύ υπολογίσιμη δύναμη στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Σε ό,τι αφορά στην πρεμιέρα με τον Εργοτέλη στο νέο πρωτάθλημα:

«Για να μπορέσεις να κερδίσεις σε μια πρεμιέρα πρέπει να έχεις αυτό που έχει ο Ιωνικός, δηλ dna, πάθος, θέληση και τον αγωνιστικό τσαμπουκά. Τα υπόλοιπα είναι καλή φυσική κατάσταση και μυαλό. Φέτος θα είναι ένα πολύ πιο δυνατό πρωτάθλημα σε σχέση με πέρυσι. Θα υπάρχουν 22 παιχνίδια ντέρμπι και όποια ομάδα πιστέψει ότι παίζει με έναν εύκολο αντίπαλο θα έχει προβλήματα. Στη Super league 2 πρέπει να είναι όλοι σοβαροί και να ξέρουν πού πατάνε».

Για την απουσία του κόσμου:

«Είναι παράλογο σε ανοιχτό χώρο να μην υπάρχει μια μερίδα φίλαθλων στα γήπεδα, αρκεί βέβαια να φοράνε μάσκα και να κρατάνε αποστάσεις. Ο Ιωνικός έχει πολύ κόσμο και θα είναι πλήγμα η απουσία του για εμάς, εμείς θα θέλαμε την δύναμη μας δίπλα και θα ήταν ευχάριστο να τους έχουμε στην εξέδρα».

Last modified onΠαρασκευή, 16 Οκτώβριος 2020 17:24
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr