Επαφές για νέο γήπεδο η Σαντορίνη

Θετικός για την κατασκευή νέου γηπέδου για χάρη του Α.Σ. Σαντορίνης έδειξε να είναι ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων, Γιώργος Λεονταρίτης. 

Αλεπάλληλες συναντήσεις με τα διοικητικά στελέχη του Α.Σ. Σαντορίνης πραγματοποιεί τις τελευταίες ημέρες ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων, Γιώργος Λεονταρίτης με θέμα συζήτησης το αίτημα της τοπικής ομάδας για κατασκευή νέου γηπέδου. Στην τελευταία σύσκεψη της Παρασκευής (16/10) με τον Δήμαρχο του νησιού, Αντώνη Σιγάλα, υπήρξαν θετικές εξελίξεις για την υλοποίηση του έργου.

Έπειτα από την άνοδο της Σαντορίνης στη Football League, η κατασκευή ενός νέου γηπέδου που να πληροί τις απαραίτητες προδιαγραφές για τη διεξαγωγή αγώνων σε επαγγελματικό επίπεδο αποτελεί προβληματισμό για τους ανθρώπους του συλλόγου. Έτσι χρειάζεται η συνδρομή της Περιφέρειας σε αυτό το εγχείρημα, δεδομένου του μεγάλου κόστους που προϋποθέτει ένα τέτοιο έργο.

Ο κ. Λεονταρίτης έπειτα από επικοινωνία με τον Περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο, διαβεβαίωσε τους συμμετέχοντες στη συνάντηση, ότι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου σε συνεργασία με τον Δήμο Θήρας, θα στηρίξουν την υλοποίηση του έργου.

Last modified onΠαρασκευή, 16 Οκτώβριος 2020 17:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep