Logo
Print this page

Γράφας: «Όλο και πιο έτοιμοι»

Την πεποίθησή του ότι η ομάδα γίνεται όλο και πιο έτοιμη εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος, εξέφρασε ο προπονητής του Αιγάλεω, Θωμάς Γράφας.

Ικανοποιημένος έδειξε να είναι παρά τα παράπονά του για την απόδοση της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο, ο προπονητής του Αιγάλεω, Θωμάς Γράφας, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του φιλικού με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Ο έμειρος τεχνικός, αναφέρθηκε επίσης και στο αργοπορημένο ξεκίνημα της φετινής Football League.  Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Θωμάς Γράφας:

«Ήταν μια δυνατή αναμέτρηση, σιγά-σιγά θα είμαστε όλο και πιο έτοιμοι. Δώσαμε χρόνο συμμετοχής σε παιδιά, αυτό ήταν το σκεπτικό μας, αφού δεν είχαν πάρει αρκετό χρόνο στο παιχνίδι με την Παναχαϊκή την προηγουμένη εβδομάδα. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο χρησιμοποίησα όλα τα παιδιά. Ως προς το αγωνιστικό κομμάτι, αντιμετωπίσαμε μια ανταγωνιστική ομάδα με ίδιους στόχους με εμάς. Ήμασταν πάρα πολύ καλοί στο πρώτο ημίχρονο, αλλά έχω πολλά παράπονα για το δεύτερο ημίχρονο. 

Όσον αφορά την αργοπορημένη σέντρα της Football League, δυσκολεύει τόσο το Αιγάλεω όσο και τις υπόλλοιπες ομάδες γιατί μας βγάζει εκτός προγραμματισμού. Ας ευχυθούμε τουλάχιστον να αρχίσει την ημερομηνία που έχουμε πει και να μην πάρει άλλη παράταση, γιατί ήδη οι ομάδες κάνουν 10-11 εβδομάδες προετοιμασία. Αυτό είναι πάρα πολύ άσχημο για την ετοιμότητα της ομάδας».


Last modified onΠέμπτη, 15 Οκτώβριος 2020 12:36
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr