Από Επισκοπή... Χαλκιδική ο Δόρης

Στην Τρίγλια συνεχίζει την καριέρα του ο Αλέξανδρος Δόρης.

Την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Αλέξανδρου Δόρη ανακοίνωσε την Παρασκευή (09/10) η Τρίγλια. Ο 22χρονος είχε πανηγυρίσει πέρυσι την άνοδο με την Επισκοπή στη Football League. Η ανακοίνωση:

«Η Π. Α. Ε. Π. Ο. Τρίγλιας βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Αλέξανδρο Δόρη. Ο Αλέξανδρος γεννήθηκε στις 10 Ιουλίου του 1998 και αγωνίζεται κυρίως ως μεσοεπιθετικός.

Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στα τμήματα υποδομής του Π. Α. Σ. Φλώρινα και την περίοδο 2016-17 κατέγραψε 7 συμμετοχές στο πρωτάθλημα Κ 20 της Super League με την Βέροια, ενώ είχε από μια συμμετοχή και με την πρώτη ομάδα, σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας.

Στο πρώτο μισό της επόμενης χρονιάς, 2017-18, είχε 14 συμμετοχές με την Βέροια, ενώ ολοκλήρωσε την σεζόν με 3 συμμετοχές με την φανέλα του Απόλλωνα Πόντου, όλες στην τότε Football League και σημερινή Super League 2. Το καλοκαίρι του 2018 πήγε στο Ν.Π.Σ. Βόλος και τι περίοδο 2018-19 είχε 14 συμμετοχές στο ίδιο πρωτάθλημα, πανηγυρίζοντας στο τέλος την κατάκτηση του τίτλου και την άνοδο στην Super League 1.

Στις αρχές της περσινής χρονιάς επέστρεψε στον Απόλλωνα Πόντου και στο πρώτο μισό της είχε 9 συμμετοχές στην Super League 2, ενώ στο δεύτερο "μετακόμισε" στην Κρήτη, πανηγυρίζοντας με την Επισκοπή την κατάκτηση του πρωταθλήματος του 8ου Ομίλου της Γ' Εθνικής και την άνοδο στην Football League. Η Ποδοσφαιρική Οικογένεια του Π. Ο. Τρίγλιας καλωσορίζει στις τάξεις της τον Αλέξανδρο και του εύχεται μια καλή χρονιά, γεμάτη υγεία και επιτυχίες!».

Last modified onΠαρασκευή, 09 Οκτώβριος 2020 14:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep