Logo
Print this page

Με Φελίπε η Καλαμάτα

Με Φελίπε η Καλαμάτα Πηγή φωτ.: insports.gr

Φιλική νίκη (1-0) της Καλαμάτας απέναντι στον Μολαϊκό.

Ένα γκολ του Φελίπε με εκτέλεση πέναλτι στο 26' διαμόρφωσε το αποτέλεσμα (1-0) στο φιλικό της Καλαμάτας απέναντι στον Μολαϊκό που έγινε την Τετάρτη (07/10) στο γήπεδο της Μικρομάνης. Δοκάρι για τη Μαύρη Θύελλα είχε ο Μπουσμίμπα στο 58'.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Ταΐρης, Μαβινγκά, Κωνσταντινόπουλος, Παπαγεωργίου, Γκουιντάτα, Τριανταφυλλάκης, Κέρι, Χέμπερτ, Ηλιόπουλος, Μπουσμπίμπα. Πάγκος: Αραμπατζής, Τσελεπίδης, Παπατόλιος, Αλεξόπουλος, Σουμπίνιο, Μαρκόφσκι, Γουέσλι, Καρουτής, Γκαλίτσιος, Καραχάλιος.

ΜΟΛΑΪΚΟΣ: Γραμματικάκης, Κότσαλης Στ., Καλαγκάνης, Κολλιάκος Κ., Σκάγκος, Αναστασόπουλος, Γιαννόπουλος, Αρώνης , Κράσι, Χατζησιμιώτης, Αλ. Κουτρουλάκης. Πάγκος: Χάμος, Σωτηρόπουλος, Κουλούρης, Γ. Κουτρουλάκης Γιώργος, Μουτσάτσος, Κουτσοβασίλης.

Ο τεχνικός της Καλαμάτας, Νίκος Αναστόπουλος, σχολίασε μετά τη λήξη του αγώνα:

«Ήταν ένα καλό νικηφόρο τεστ για την ομάδα μας. Χρησιμοποιήθηκαν σχεδόν όλοι οι παίκτες μας και είχαμε καλή κίνηση και υπεροχή. Κάποια παιδιά βέβαια είναι λίγο πίσω σε φυσική κατάσταση επειδή ενσωματώθηκαν αργότερα στην ομάδα, αλλά δεν ανησυχώ. Όταν αρχίσει το πρωτάθλημα θα είμαστε έτοιμοι. Το επόμενο φιλικό μας θα γίνει την Κυριακή στις 16:30 με τον Αστέρα Βλαχιώτη και θα είναι ένα δυνατό τεστ απέναντι σε ένα πολύ καλό αντίπαλο».

Last modified onΤετάρτη, 07 Οκτώβριος 2020 20:48
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr