Δεκάρι από την Αργεντινή στη Ρόδο

Ο 25χρονος Φεντερίκο Ερνάν Μποάσο έκλεισε στη Ρόδο και ξεκίνησε προπονήσεις.

Οκταροδεκάρι από την Αργεντινή στη Ρόδο. Η νησιωτική ομάδα έκλεισε τον 25χρονο Φεντερίκο Ερνάν Μποάσο, ο οποίος ξεκινά προπονήσεις με τη νέα του ομάδα. Εκτός από αυτόν, οι «πράσινοι» απέκτησαν και τον 24χρονο μεσοαμυντικό, Βασίλη Βογιατζή.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

«Η Ρόδος ανακοινώνει τον ποδοσφαιριστή Federico Hernan Boasso από την Αργεντινή. Εχει γεννηθεί στις 16/9/1995. Έχει αγωνισθεί στη Nacional Potosi της Βολιβίας, Union Sunchales και CA COLON. Παίζει σε θέσεις 8 και 10. Ο Federico ήρθε σήμερα στη Ρόδο και εντάσσεται κανονικά στις προπονήσεις της νέας του ομάδας. Η διοίκηση εύχεται στον ποδοσφαιριστή καλή χρονιά και επιτυχίες με την νέα του ομάδα με έναν μεγάλο νέο τίτλο».

* «Η Ρόδος ανακοινώνει δυο νέους ποδοσφαιριστές που εντάσσονται από σήμερα στο δυναμικό της ομάδας. Πρόκειται για τον Βασίλη Βογιατζή, που γεννήθηκε στις 10/1/96 στο Ηράκλειο. Έχει αγωνισθεί σε ΟΦ Ιεράπετρας, Εργοτέλη και στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού. Ο Βασίλης Βογιατζής είχε υπογράψει στον Πανιώνιο αλλά τελικά αποχώρησε λόγω προβλημάτων και από σήμερα είναι παίκτης της Ρόδου.
Η διοίκηση εύχεται στον ποδοσφαιριστή καλή ποδοσφαιρική χρονιά και να προσφέρει με τις δυνάμεις του στην επιτυχία της ομάδας με νέο τίτλο».

Last modified onΣάββατο, 24 Οκτώβριος 2020 11:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep