Πιο έτοιμος ο Ιωνικός

Ο Ιωνικός έβγαλε φάσεις και αντίδραση στη Ριζούπολη και στο 1-1 με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο έδειξε ο Ιωνικός στο φιλικό του Σαββάτου (26/09) με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη. Οι Νικαιώτες αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1-1 με την Ελαφρά Ταξιαρχία και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο είχε τις ευκαιρίες και τον έλεγχο.

Στο 20' ο Ιωνικός διαμαρτυρήθηκε έντονα για πέναλτι σε χέρι αμυνομένου από σουτ του Ματσούκα, ενώ στο 43' ο Ντάουντα από κάθετη του Φερνάντεθ έκανε το 1-0. Η απάντηση δόθηκε στο 49' με ωραία ενέργεια και πλασέ του Ματσούκα. Ανεπίσημο ντεμπούτο έκανε για την ομάδα της Νεάπολης ο Αμπούντ Ομάρ.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Κότσαρης, Τσαμπούρης, Βιτλής, Λισγάρας, Ντομίνγκες, Ραΐλι, Μπαξεβανίδης, Κολ, Φερνάντεθ, Μπεντινέλι, Ντάουντα. Έπαιξαν και οι: Βέρχουλστ, Χειρίτραντας, Κραγιόπουλος, Χουχούμης, Σλίβκα, Ρώσση, Βάρκας, Ρόδης

ΙΩΝΙΚΟΣ: Γκίνης (46' Αναγνωστόπουλος), Σινγκ (46' Ομάρ), Μουστάκης (46' Βλάχος), Φαζός (46' Τσιριγώτης), Κύργιας (61' Φουρλάνος), Τιεντσέ (46' Κόρμπος), Γκίνο (46' Γκοτσούλιας), Ματσούκας (75' Μπονέτι), Ρόλε (90' Αλεξανδράκης), Μάναλης, Κάστρο (61' Κουιρουκίδης).

Last modified onΣάββατο, 26 Σεπτέμβριος 2020 19:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep