Logo
Print this page

Πήρε Μπονέτι ο Σπανός

Ποιος είναι ο Λουίζ Φελίπε Μπονέτι που μετέχει στην αποστολή του Ιωνικού για το φιλικό με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Νέα πρόσωπα έχει η αποστολή του Ιωνικού για το φιλικό του Σαββάτου (26/09, 17.30) με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη. Εκτός του Αμπούντ Ομάρ ο Δημήτρης Σπανός πήρε μαζί και τον Λουίζ Φελίπε Μπονέτι. Βέβαια, δεν πρόκειται για κάποιο απόκτημα, αφού ο 18χρονος Βραζιλιάνος έπαιζε στην ομάδα Νέων των Κυανόλευκων και θα υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο.

Ο Μπονέτι έχει γεννηθεί στις 22 Μαρτίου 2002 και στο παρελθόν έχεςι παίξει στα τμήματα υποδομής των Φλαμένγκο, Άγκουα Σάντα.

Εκτός πλάνων έμειναν οι Φυλακτός, Ρόκου και ο Πογοσιάν που συνεχίζει τις θεραπείες του μετά την επέμβαση στους κοιλιακούς προσαγωγούς. Ο Ανδρέας Βλαχομήτρος από την πλευρά του, έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε, έχει επανέλθει στο κανονικό πρόγραμμα αλλά αναμένεται να προφυλαχθεί.

Η αποστολή του Ιωνικού: Αναγνωστόπουλος, Γκίνης, Μουστάκης, Βλάχος, Σινγκ, Αμπούντ Ομάρ, Φαζός, Κύργιας, Τσιριγώτης, Φουρλάνος, Κόρμπος, Γκουτσούλιας, Τιεντσέ, Γκίνο, Ρόλε, Ματσούκας, Κάστρο, Λουίς Φελίπε Μπονέτι, Μάναλης, Κουϊρουκίδης, Αλεξανδράκης.

Last modified onΠαρασκευή, 25 Σεπτέμβριος 2020 16:02
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr