Logo
Print this page

«Λεφτά στο χέρι και μετά ATM»

Η επανασυζήτηση των οκτώ προσφυγών σε βάρος του ΟΦ Ιεράπετρας. Γιατί είχαν απορριφθεί.

Ξανά στην ΠΕΕΟΔ έφτασαν οι οκτώ προσφυγές σε βάρος του ΟΦ Ιεράπετρας. Όλες είχαν απορριφθεί λόγω παραβόλων, με την ΠΑΕ τότε να ανακοινώνει ότι: «Χωρίς να θέλουμε να πανηγυρίσουμε ή να αναδείξουμε την δικαίωσή μας, συνεχίζουμε με σεμνότητα και χαμηλούς τόνους». Τη Δευτέρα (14/09), βέβαια, συζητήθηκαν εκ νέου στην ΕΠΟ με... νέες καταγγελίες. Το FL News παρακολούθησε τη διαδικασία και σας παρουσιάζει το ρεπορτάζ...

Την ΠΑΕ ΟΦΙ εκπροσώπησε ο νομικός Γιώργος Παναγόπουλος. Υπέβαλε τις ίδιες ενστάσεις με την προηγούμενη δίκη και είπε μεταξύ άλλων ότι: «Ζητούν χρήματα που δεν δουλεύτηκαν για το διάστημα 15 Μαρτίου έως 30 Ιουνίου. Όλοι οι αθλητές πήραν τρεις φορές το επίδομα. Δεν μπορείς να διεκδικήσεις χρήματα τη στιγμή που έχεις πάρει βοήθημα από το κράτος».

Τους Βαγγέλη Αναστασόπουλο, Στράτο Χιντζίδη, Άγγελο Χαντί, Νίκο Κατσικοκέρη, Περικλή Μηνά, Κέβι Χύσι, Νίκο Σκόνδρα και Βασίλη – Στέφανο Βογιατζή εκπροσώπησε ο εκπρόσωπος της νομικής υπηρεσίας του ΠΣΑΠ Μανώλης Αλαφραγκής. Στάθηκε στα πρακτικά της προηγούμενης εκδίκασης και της κατάθεσης του Αναστασόπουλου και ανέφερε:

«Η ΠΑΕ έχει προσκομίσει άσχετες με τις υποθέσεις αποδείξεις! Για τον Βογιατζή προσκόμισε απόδειξη της 30ής Μαΐου 2019, όταν ο ΟΦΙ ήταν στα ερασιτεχνικά. Έφερε απόδειξη τέσσερις μήνες πριν και ζητά να αφαιρεθεί από το επαγγελματικό συμβόλαιο που άρχιζε στις 31/08/19. Έδιναν στους ποδοσφαιριστές λεφτά στο χέρι και μετά τους ζητούσα να πάνε να τα καταθέσουν οι ίδιοι στο ΑΤΜ»!

Last modified onΠέμπτη, 04 Φεβρουάριος 2021 13:47
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr