Logo
Print this page

«Ανασφάλιστος στην Καλαμάτα»

Ο Γιώργος Πετσίτης κατήγγειλε ότι η Καλαμάτα δεν του κολλούσε ένσημα και ότι ο ίδιος ήταν ανασφάλιστος.

Προσφυγή σε βάρος της Καλαμάτας κατέθεσε ο Γιώργος Πετσίτης. Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής (4 συμμετοχές) κατήγγειλε τη Δευτέρα (14/09) στην ΠΕΕΟΔ ότι η Μαύρη Θύελλα δεν του κολλούσε ένσημα, με αποτέλεσμα να μην λάβει ούτε ένα επίδομα κατά τη διάρκεια της αναστολής. Το FL News σας παρουσιάζει το ρεπορτάζ της εκδίκασης...

Η ΠΑΕ Καλαμάτα διά της δικηγόρου Χριστιάνας Ανδρινοπούλου ζήτησε αναβολή, γιατί ο συνάδελφός της Γιώργος Ράλλης είχε δικαστήριο, όμως το αίτημα έπεσε στο κενό. Τι υποστήριξε ο εκπρόσωπος της νομικής υπηρεσίας του ΠΣΑΠ, Μανώλης Αλαφραγκής; «Ο ποδοσφαιριστής έχει υπογράψει συμβόλαιο από τον Ιανουάριο με μισθό 640 ευρώ και έχει πάρει μόνο έναν. Είναι εννέα μήνες απλήρωτος. Του οφείλονται 8.951 ευρώ. Δεν έχει πάρει ούτε ένα επίδομα».

Ο Πετσίτης από την πλευρά του υποστήριξε πως: «Δεν μου κολλούσαν ένσημα και ήμουν ανασφάλιστος», με την ΠΑΕ να ισχυρίζεται: «Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής δεν είχε δώσει σωστό ΑΜΚΑ. Τον παρακαλούσαν να φέρει τον σωστό ως τον Αύγουστο και δεν τον έφερε».

Η Ανδρινοπούλου κατέθεσε ενστάσεις, λέγοντας ότι το εξώδικο δεν εστάλη με FAX στην ΠΑΕ και ανέφερε ότι με υπαιτιότητα του ποδοσφαιριστή ο ίδιος δεν πήρε το επίδομα. Σημείωσε ακόμα ότι από τον Μάρτιο έως και σήμερα ο Πετσίτης δεν έχει προσφέρει καμία υπηρεσία στην Καλαμάτα, οπότε δεν οφείλεται κανένας μισθός».

«Λέτε ότι ο ποδοσφαιριστής λέει ψέματα», ρώτησε ο Αλαφραγκής και πρόσθεσε: «Δεν ντρέπεται η ομάδα; Λέει ότι δεν στείλαμε FAX και δεν έχουν FAX. Το έχουμε κοινοποιήσει στη λίγκα και αυτή ήταν υποχρεωμένη να το προωθήσει. Στην περίοδο του κορονοϊού ακολουθούσε ατομικό πρόγραμμα».

Last modified onΤρίτη, 15 Σεπτέμβριος 2020 14:27
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr