Logo
Print this page

«Θα ζήλευε και ο Τσιτσιπάς»

Οι ποδοσφαιριστές του Αιγάλεω εξέδωσαν ανακοίνωση για το θέμα της αναδιάρθρωσης.

Η σειρά των ποδοσφαιριστών του Αιγάλεω να τοποθετηθούν υπέρ της αναδιάρθρωσης ήταν τη Δευτέρα (14/09). Οι Κυανόλευκοι ανέφεραν ότι τον αγώνα τένις μεταξύ του Αυγενάκη και της ΕΠΟ θα ζήλευε και ο Τσιτσιπάς. Αναλυτικά:

«Έξι μήνες έχουν περάσει από το τελευταίο παιχνίδι της ΠΑΕ Αιγάλεω 1931, και εμείς οι ποδοσφαιριστές, Προπονητές, Γυμναστές, φροντιστες, διοικητική υπάλληλοι έχουμε καταντήσει θεατές, όχι ενός ποδοσφαιρικού αγώνα, αλλά ενός αγώνα τένις ανάμεσα στον Υφυπουργό κύριο Αυγενακη εναντίον της ΕΠΟ, μιας και το μπαλάκι της αναδιάρθρωσης πηγαινει με μεγάλη μαεστρία που θα ζήλευε και ο Τσιτσιπάς, από τη μια πλευρά στην άλλη.

Έξι μήνες έχουν περάσει και ακόμα δεν ξέρουμε τι θα ξημερώσει στο χώρο εργασίας μας. Έξι μήνες και ουσιαστικά 1500 οικογένειες είναι ένα βήμα πριν από έναν εργασιακό μεσαίωνα που δημιουργεί ο υφυπουργός των λίγων κύριος Αυγενακη. Παίκτες χωρίς συμβόλαια, ανασφαλιστους και χωρίς καμία προοπτική θα είναι η επόμενη μέρα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Εμείς οι ποδοσφαιριστές θέλουμε να ευχαριστήσουμε για μια ακόμα φορά, την οικογένεια Παλτόγλου για την στήριξη της προς το πρόσωπό μας, αλλά και για την μεγάλο αγώνα που δίνει μαζί με τους υπόλοιπους προεδρους της Football League και δηλώνουμε συμπαραστατες μέχρι τη τελική Νίκη.

Με τιμή,
Οι Ποδοσφαιριστές ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ 1931».

Last modified onΔευτέρα, 14 Σεπτέμβριος 2020 14:16
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr