«Δύο όμιλοι με υγιείς ομάδες»

Σύμφωνα με το Αιγάλεω το δίκαιο είναι Super League 2 με δύο ομίλους.

Νέα αρχή στο ελληνικό ποδόσφαιρο ζητά το Αιγάλεω και αυτή, σύμφωνα με την ΠΑΕ, θα γίνει μόνο αν η Super League 2 απαρτίζεται από δύο ομίλους. Η ανακοίνωσή της:

«Έξι μήνες μετά από τη διακοπή του πρωταθλήματος και με τον COVID-19 σε έξαρση 22 ομάδες και 1500 οικογένειες δεν γνωρίζουν την επόμενη μέρα. Κύριε Υφυπουργέ ,18 νομοί και 22 ομάδες με χιλιάδες φιλάθλους στο σύνολο ζητούν δικαίωση. Ήρθε η ώρα το κατασκεύασμα του πρώην υφυπουργού Κ. Βασιλειάδη και της προηγούμενης κυβέρνησης, που καταψηφίστηκε απ' όλα τα κόμματα, αλλά και τον ελληνικό λαό, να γίνει ένα κακό όνειρο. Ήρθε η ώρα για μία νέα αρχή στο ελληνικό Ποδόσφαιρο, 22 ομάδες με μεγάλη ιστορία οι περισσότερες, ζητούν το ΔΙΚΑΙΟ. Ζητούν την δημιουργία μια νέας super league 2, που να απαρτίζεται από 2 ομίλους, με ομάδες ΥΓΙΕΙΣ και με αυστηρά οικονομικά κριτήρια συμμετοχής.

Υ/Γ.: Όσο για την ανυπόγραφη ανακοίνωση δήθεν από τις ομάδες της Super League 2 για πρωτάθλημα 12 ομάδων και την αντίθεσή τους σε οποιαδήποτε παρέμβαση από τον Υπουργό, δεν αξίζει να σχολιάσουμε, αλλά ουδείς μπορεί να στερήσει στον Υφυπουργό να λάβει νομοθετική πρωτοβουλία για αναδιάρθρωση, η οποία είναι βέβαιο ότι δεν έρχεται σε καμία σύγκρουση με την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ. Κύριοι.. Το Τσάμπα Πέθανε...».

Last modified onΠέμπτη, 10 Σεπτέμβριος 2020 12:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep