Logo
Print this page

«Στα μπουζούκια ουρές...»

Τι δήλωσε ο προπονητής του Θεσπρωτού, Χουάν Ραμόν Ρότσα μετά την ήττα (4-1) από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Την ήττα (4-1) από τον ΠΑΣ Γιάννινα γνώρισε την Πέμπτη (03/09) ο Θεσπρωτός. Ήταν το πρώτο τεστ προετοιμασίας στο οποίο η ομάδα της Ηγουμενίτσας δεν έφερε αντίσταση. Ο ΠΑΣ προηγήθηκε με τον Ελευθεριάδη (49'), ο Θεσπρωτός ισοφάρισε στο 63' με τον Μπατόσο, αλλά ακολούθησαν γκολ των Γροσδάνη (76'), Λέο (86'), Ελευθεριάδη (90').

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Xουτεσιώτης, Παντελάκης, Σάλιακας, Κάργας, Πίρσμαν, Καρτάλης, Κάστρο, Λώλης, Νάουμετς, Κρίζμαν, Παμλίδης. Έπαιξαν και οι: Γιαννίκογλου, Γώγος, Πανουργιάς, Οικονομόπουλος, Σιόντης, Λιάσος, Ελευθεριάδης, Λέο, Πήλιος, Γροσδάνης.

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ: Κίναλης, Ταουσάνης, Σταυρίδης, Καμμένης, Κωνσταντίνου, Ζιώγας, Ραμίρεζ, Μπίκας, Γώγος,Φερνάντο, Κάτσης. Έπαιξαν και οι: Λ. Καρδάνης, Στ. Καρδάνης, Βουλγαρίδης, Κατίδης, Τσουκαλάς, Μπατάτα, Πούφλης, Πέντσας, Σούτσι, Μπέικος.

Τι δήλωσε ο προπονητής του Θεσπρωτού, Χουάν Ραμόν Ρότσα;

«Ζητήσαμε να παίξουμε ένα φιλικό με τον ΠΑΣ Γιάννινα, παρότι ξεκινήσαμε προετοιμασία πριν από 8 μέρες. Μια χαρά ήμασταν για τα δεδομένα. Δεν ξέρουμε καν σε ποια κατηγορία θα παίξουμε, αυτό είναι παγκόσμια πρωτοτυπία! Έχω κουραστεί. Ο κ. Αυγενάκης λέει ότι ήταν λάθος η περσινή αναδιάρθρωση. Γιατί δεν το διορθώνει; Το αφήνει; Και προσπαθούν να βάλουν κι άλλες στη Football League που το ξέρουν ότι δεν είναι βιώσιμες. Δεν θα έχει κανένας κέρδος έτσι. Δεν ξέρω τι περιμένουμε ειλικρινά.

Λένε ότι η ΕΡΤ θα δώσει χρήματα του ελληνικού λαού. Γιατί εμείς δεν πληρώνουμε στο ρεύμα την ΕΡΤ; Δεν πληρώνουμε φόρους; Από το ποδόσφαιρο ζουν τόσες οικογένειες και ακόμα δεν ξέρουμε που θα παίξουμε. Αν μας έλεγαν Football League δεν θα λέγαμε κάτι, αλλά τώρα περιμένουμε. Πάρτε επιτέλους μία θέση, όποιος κι αν ευθύνεται».

Για τα άδεια γήπεδα:

«Στα μπουζούκια έχει ουρές από τις 7 το απόγευμα και στα γήπεδα δεν μπορούν να μπουν. Πήγα σε ένα θέατρο στους Φιλιάτες πρόσφατα, ο κόσμος τηρούσε τα μέτρα και όλα ήταν καλά. Στα γήπεδα που είναι αχανή δεν μπορούμε να βάλουμε ένα 30% της χωρητικότητας; Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό. Γιατί θέατρα, μπουζούκια, συναυλίες γίνονται κι εμείς δεν έχουμε κόσμο;».

Πηγή: super-fm.gr

Last modified onΠαρασκευή, 04 Σεπτέμβριος 2020 10:21
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr