Χαντί στο Αιγάλεω

Ο Άγγελος Χαντί ανακοινώθηκε από το Αιγάλεω. Παρελθόν ο Καρρίκι.

Τη φανέλα του Αιγάλεω θα φορά την προσεχή σεζόν ο Άγγελος Χαντί. Ο 31 ετών μεσοεπιθετικός που έμεινε ελεύθερος από τον ΟΦ Ιεράπετρας συμφώνησε με το «Σίτι» και ανακοινώθηκε την Παρασκευή (28/08). Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Αιγάλεω 1931 είναι στην ευχάριστη να ανακοινώσει την απόκτηση του διεθνή ποδοσφαιριστή με την Εθνική Ιορδανίας Άγγελου Χαντί,που έμεινε ελεύθερος από την ΠΑΕ ΟΦΙ 1970. Ο Χαντί γεννήθηκε στον Πύργο Ηλείας από Ιορδανό πατέρα και Ελληνίδα μητέρα. Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στις ακαδημίες του Πανηλειακού, την ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του, προτού μετακομίσει στην Αθήνα, για να ενταχθεί στην ποδοσφαιρική ακαδημία του Χουάν Ραμόν Ρότσα. Το 2008 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο στο εξωτερικό, με την Τρέντσιν του Πρωταθλήματος Σλοβακίας. Έπαιξε σε 11 αγώνες του Πρωταθλήματος κατά τη διάρκεια της σεζόν και ακολούθησε το σύλλογο στην Πρώτη Κατηγορία μετά τον υποβιβασμό του στο τέλος της σεζόν 2007-08. Στη συνέχεια επέστρεψε στην Ελλάδα τον Ιανουάριο του 2010 και εντάχθηκε στην ομάδα της Γ΄ Εθνικής Ολυμπιακό Χερσονήσου, υπογράφοντας συμβόλαιο 6 μηνών.

Αφού εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του στη Γ΄ Εθνική, υπέγραψε 5ετές συμβόλαιο με τον Εργοτέλη, που αγωνιζόταν στην Σούπερ Λιγκ το 2010.Πέρασε τις επόμενες δύο σεζόν προσπαθώντας να εδραιωθεί ως βασικός, κάτι που τελικά κατάφερε κατά τη διάρκεια της σύντομης παραμονής του Εργοτέλη στη Φούτμπολ Λιγκ τη σεζόν 2012-13. Συνολικά είχε 34 συμμετοχές πρωταθλήματος και σημείωσε 4 γκολ, συμβάλλοντας έτσι στην κατάκτηση της 2ης θέσης από την ομάδα του και την ταχεία επιστροφή στη Σούπερ Λιγκ. Ο Χαντί έπαιξε για τους Κρητικούς στην κορυφαία κατηγορία για δύο ακόμα σεζόν και ορίστηκε υπαρχηγός της ομάδας κατά την τελευταία του σεζόν.

Στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού του 2015, αφού ο Εργοτέλης είχε και πάλι υποβιβαστεί στη Φούτμπολ Λιγκ, ο Χαντί αποφάσισε να αποχωρήσει. Κατά τη διάρκεια της πενταετούς θητείας του στην ομάδα είχε συνολικά 102 συμμετοχές και 11 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Τον Ιούνιο του 2015 υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τον προσφάτως προβιβασμένο στη Σούπερ Λιγκ Ηρακλή. Ωστόσο, καθώς δεν κέρδιζε αρκετό χρόνο συμμετοχής, αποδεσμεύτηκε από το σύλλογο τον Ιανουάριο του 2016. Αφού έφυγε από τον Ηρακλή, ο Χαντί επέστρεψε στην Κρήτη, υπογράφοντας με τον ΟΦΗ στη Γ΄ Εθνική.Συνέβαλε στη δυναμική επιστροφή του συλλόγου, για να κερδίσει τον 4ο όμιλο του Πρωταθλήματος, με 4 γκολ σε 14 συμμετοχές και έγινε μέλος του βασικού σχήματος κατά τις δύο επόμενες σεζόν στη Φούτμπολ Λιγκ.

Οι εμφανίσεις του με τον ΟΦΗ δεν πέρασαν απαρατήρητες και τον Δεκέμβριο του 2017 έλαβε την πρώτη του κλήση από την Εθνική Ιορδανίας. Ωστόσο, καθώς ο σύλλογος έφτασε σε οικονομική αστάθεια στα τέλη του 2017, ο Χαντί αποδεσμεύθηκε από το συμβόλαιο του τον Ιανουάριο του 2018, όταν υπέβαλε αίτηση αποζημίωσης κατά του συλλόγου λόγω μη καταβληθέντων μισθών αρκετών μηνών. Στις 29 Ιανουαρίου 2018 υπέγραψε συμβόλαιο με τον Άρη, που συμμετείχε επίσης στη Φούτμπολ Λιγκ, μέχρι το τέλος της σεζόν. Στις 12 Μαρτίου 2018 σημείωσε το πρώτο του γκολ με ένα όμορφο ελεύθερο χτύπημα, σε μια νίκη με 3-0 εναντίον της πρώην ομάδα του, του Εργοτέλη.

Στις 10 Σεπτεμβρίου 2018 υπέγραψε συμβόλαιο με τον προσφάτως προβιβασμένο στη Γ΄ Εθνική Αήττητο Σπάτων, με ελεύθερη μεταγραφή. Στις 24 Ιανουαρίου 2019, υπέγραψε συμβόλαιο με την αλβανική Λουφτετάρι. Στις 11 Σεπτεμβρίου 2019, υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με την Καβάλα».

Αντίθετα, αποδεσμεύτηκε ο Κοσταντίν Καρρίκι: «Η ΠΑΕ Αιγάλεω 1931 ανακοινώνει τη λύση τής συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνο Καρρίκι».

Last modified onΠαρασκευή, 28 Αύγουστος 2020 13:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep