Επίσημο του Ρόλε

Ο Ιωνικός ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Αργεντινού μέσου Μάρτιν Ρόλε.

Και με τη βούλα ποδοσφαιριστής του Ιωνικού είναι από το βράδυ της Δευτέρας (17/08) ο Μάρτιν Ρόλε. Ο Αργεντινός μέσος είχε δώσει τα χέρια με τους Κυανόλευκους και όπως αναμενόταν ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ. Έτσι, θα επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα έπειτα από έναν χρόνο. Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ιωνικός ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την έναρξη της συνεργασίας της μα τον Μάρτιν Ρόλε!

Πρόκειται για μια σπουδαία μεταγραφη για την ομάδα μας, την οποία ανέλαβε να ολοκληρώσει ο εκ των διοικητικών ηγετών της ΠΑΕ Τάκης Τσιριγώτης και το πέτυχε με προσωπικές κινήσεις. Ο Τακης Τσιριγώτης, ήρθε σε συμφωνία με τον ικανοτατο Αργεντινό άσο και τον ντύνει στα μπλε κάνοντας την οικονομική υπέρβαση. Μάλιστα η μεταγραφή ολοκληρώθηκε την ημέρα της ονομαστικής του εορτής και αποτελεί ένα δώρο από τον ίδιο στην μεγάλη του αγάπη, τον Ιωνικό.

Ο Μάρτιν Ρόλε που αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός, είναι γεννημένος στο Ροζαριο της Αργεντινός στις 2 Φεβρουαρίου 1985.

Διαθετει πλούσια εμπειρία από τα ελληνικά γήπεδα, έχοντας αγωνιστεί σε Αστέρα Τρίπολης και Κέρκυρα. Ο Αργεντινός επιτελικός μέσος μετράει 66 συμμετοχές με τους Αρκάδες, με πέντε γκολ και 12 ασίστ, ενώ τη φανέλα της Κέρκυρας φόρεσε 13 φορές, με μόλις δύο ασίστ. Κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Σαν Λορέντσο, Άρσεναλ Σαραντί, Ουνιόν, Ο’ Χίγκινς και την τελευταία σεζόν στην ιταλική Γκοτσάνο (Serie C) με 23 συμμετοχές, ένα γκολ και πέντε ασίστ».

Last modified onΔευτέρα, 17 Αύγουστος 2020 23:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep