ΟΦΙ: Μεταγραφές και ανανεώσεις

Μπαράζ εξελίξεων στην Ιεράπετρα με μεταγραφές και ανανεώσεις συμβολαίων.

Μετά την πρόσληψη του Μανώλη Παπαματθαιάκη στην τεχνική ηγεσία, ο ΟΦ Ιεράπετρας τρέχει δυναμικά τον σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν.

Η ομάδα της Κρήτης απέκτησε τον 24χρονο αμυντικό Παναγιώτη Αρναούτογλου, με θητεία σε Απόλλωνα Σμύρνης, Καλλονή, Πανελευσινιακό, Κισσαμικό και Καβάλα. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έκανε 14 συμμετοχές με τους Αργοναύτες.

* Αποκτήθηκε ο 25χρονος μεσοεπιθετικός Αρμάντο Γκούφα, που έπαιζε σε Ιωνικό και Πιερικό τη σεζόν που περασε. Έχει περάσει ακόμα από Παναιγιάλειο, Απόλλωνα Σμύρνης, Παλαιόχωρα και Ηρόδοτο.

* Αποκτήθηκε ο 22χρονος ακραίος μπακ Γιάννης Πριόνας, που έπαιζε σε Ολυμπιακό Βόλου και Ιάλυσο την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε. Πέρασε ακόμα από τον Τηλυκράτης Λευκάδας.

* Αποκτήθηκε ο 21χρονος αμυντικός Γιώργος Ζήσης από την Επισκοπή.

* Αποκτήθηκε ο 21χρονος αμυντικός χαφ, Δημήτρης Τσακμάκης, με ευχέρεια να αγωνιστεί και στο κέντρο της άμυνας. Πέρυσι φορούσε στο δεύτερο μισό της σεζόν την φανέλα του ΑΟΑΝ, ξεχωρίζοντας στο πρωτάθλημα της Γ΄ εθνικής. Ξεκίνησε την καριέρα του στα τμήματα υποδομής του Πλατανιά και στο πρωτάθλημα Κ19 την περίοδο 2017-2018 μέτρησε εννέα συμμετοχές(703 λεπτά συμμετοχής και 4 γκολ) στο πρωτάθλημα της Super League 1, ενώ την 2018/2019 έγινε επαγγελματίας και προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα. Στο πρωτάθλημα της Football League αγωνίστηκε σε έξι παιχνίδια(120 λεπτά συμμετοχής), μένοντας στη συνέχεια ελεύθερος. Στην αρχή της σςζόν 2019-2020 έμεινε εκτός δράσης λόγω τραυματισμού για να βρει τα πατήματα του στον ΑΟΑΝ.

Από εκεί και πέρα, οι Γιώργος Σμίλτος (28 ετών, κεντρικός αμυντικός), Χρήστος Χρυσοφάκης (30 ετών, ακραίος χαφ) και Ηλίας Καραγιάννης (28 ετών, δεξιός μπακ-χαφ) συμφώνησαν και θα συνεχίσουν να φορούν την φανέλα του ΟΦ Ιεράπετρας.

Last modified onΔευτέρα, 10 Αύγουστος 2020 01:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep