Logo
Print this page

Προπονητής στον Ιωνικό Κ19 ο Γρίμπιλας

Ο Μιχάλης Γρίμπιλας αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της Κ19, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ιωνικός.

Ο Γρίμπιλας, ο οποίος αγωνίστηκε 12 χρόνια στους Νικαιώτες (1986-1998), ήταν προπονητής της Ελλάς Ποντίων την τελευταία διετία.

Αναλυτικά: «Η Ακαδημία της ΠΑΕ Ιωνικός ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την έναρξη της συνεργασίας της με τον Μιχάλη Γρίμπιλα, ο οποίος αναλαμβάνει προπονητής στην Κ19 της ομάδας μας.

Ο Μιχάλης Γρίμπιλας, αποτελεί κομμάτι της ιστορίας του Ιωνικού και ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο. Τίμησε την φανέλα με το Αστέρι για 12 ολόκληρα χρόνια από το 1986 έως το 1998 ως ποδοσφαιριστής, έχοντας εξαιρετική παρουσία τα χρόνια που η ομάδα μας έλαμπε στα μεγάλα σαλόνια.

Σαν προπονητής, εργάστηκε στον Αίαντα Παραλίας Ασπροπύργου τον οποίο ανέβασε στη Δ' Εθνική, στη συνέχεια συνεργάστηκε με τον ΑΟ Πειραιά, τον Μαύρο Αετό και τον Ατρόμητο Πειραιά που οδήγησε στην Γ' Εθνική, ενώ τα δύο τελευταία χρόνια βρισκόταν στον πάγκο της Ελλάς Ποντίων.

Από σήμερα, ο Μιχάλης Γρίμπιλας επιστρέφει στο σπίτι του στη Νίκαια. Τον καλωσορίζουμε στον Ιωνικό όπου θα οδηγήσει ως προπονητής, την Κ19 στο πρωτάθλημα Ακαδημιών της Super League 2. Μιχάλη, σου ευχόμαστε υγεία, δύναμη και καλή επιτυχία!».

Last modified onΣάββατο, 25 Ιούλιος 2020 17:37
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr