«Ο Ιωνικός είναι αθλητισμός»

Η επίσκεψη του Λευτέρη Αυγενάκη στο γήπεδο της Νεάπολης και όσα είπε για τον Ιωνικό.

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης είπε κατά την χθεσινή του παρουσία στο γήπεδο της Νεάπολης:

«Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον Ιωνικό, τον πρόεδρο, το Συμβούλιο γι’ αυτήν την εκδήλωση. Το σημερινό έχει μια ιδιαίτερη αξία για’ μένα. Είναι πολλές μικρές στιγμές χαράς και ενέργειας. Αυτό είναι αθλητισμός! Η αξία, η ευγένεια, η οικογενειακή σχέση, η άριστη σχέση τοπικής αυτοδιοίκησης, παραγόντων, διοίκησης. Αυτό είναι οικογένεια».

Το μεγάλο έργο τοποθέτησης υβριδικού χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς, που διαθέτουν κορυφαία ευρωπαϊκά γήπεδα, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και μάλιστα σήμερα στο γήπεδο της Νεάπολης, βρέθηκε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, για να δει από κοντά την πρόοδο και την βελτίωση της αθλητικής εγκατάστασης του Ιωνικού…

Τον κ. Αυγενάκη, συνόδευσε βεβαίως ο διοικητικός ηγέτης του Ιωνικού μας Γιάννης Τσιριγώτης μαζί με τον κ. Τάκη Τσιριγώτη, ο Δήμαρχος Νίκαιας Γιώργος Ιωακειμίδης, ο βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία Δημήτρης Μαρκόπουλος, ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ και υπεύθυνος της Ακαδημίας του Ιωνικού Χάρης Λεουνάκης, εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη Ιωνικού, των Παλαιμάχων καθώς και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Νίκος Παναγόπουλος.

Ο κ. Αυγενάκης, συνομιλώντας με τους παραπάνω και με τον κ. Τσιριγώτη, εξέφρασε τις καλύτερες απόψεις βλέποντας την συνολική δουλειά που έχει γίνει με τα έργα βελτίωσης στο γήπεδο της Νεάπολης, το οποίο αποτελεί ένα στολίδι όχι μόνο για τον Ιωνικό αλλά για την πόλη ολόκληρη. Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, ξεναγήθηκε σε όλες τις εγκαταστάσεις, δήλωσε εντυπωσιασμένος από την συνολική εικόνα του γηπέδου (γυμναστήριο, αποδυτήρια, ιατρείο, εσωτερικοί χώροι), ενώ από πλευράς οικογένειας Τσιριγώτη και Δημάρχου, αναφέρθηκε προς τον κ. Αυγενάκη, πως το μελλοντικό έργο που πρέπει να πάρει σάρκα και οστά, είναι το σκέπαστρο του γηπέδου.

Φυσικά, υπήρξε συζήτηση και για την τοποθέτηση του υβριδικού χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς, το κόστος του οποίου αναλαμβάνει ο Δήμος, και άπαντες εξέφρασαν την πεποίθηση πως η τελική μορφή που θα παρουσιάσει το γήπεδο με την σέντρα της νέας σεζόν, θα είναι κορυφαίου επιπέδου. Αυτό, δηλαδή, που αρμόζει και αξίζει σε μια ομάδα με την Ιστορία του Ιωνικού μας.

Ο οποίος πλέον, για ακόμα μια φορά, επιβεβαιώνεται πως έχει αλλάξει επίπεδο στηριζόμενος σε στέρεες βάσεις με την εγγύηση της οικογένειας Τσιριγώτη έχοντας ως θεμέλιο την κορυφαία επένδυση στις εγκαταστάσεις του. Έχει μπει σε τροχιά επιστροφής εκεί που ανήκει. Στην ελίτ.

Όλα όσα είπε ο Υφυπουργός Αθλητισμού κατά την χθεσινή επίσκεψη του στο γήπεδο της Νεάπολης, στο παρακάτω βίντεο:

Media

Last modified onΠαρασκευή, 24 Ιούλιος 2020 12:17
More in this category: « Ανανέωσε ο Τιεντσέ Ο Γκοτσούλιας παραμένει στον Ιωνικό »

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.