Ρότσα: «Άλλα τέσσερα χρόνια στον Θεσπρωτό»

Η διπλή είδηση που έδωσε ο Χουάν Ραμόν Ρότσα, μιλώντας στο «Sportstonoto radio» και αναφερόμενος στη συνεργασία του με τον Θεσπρωτό.

«Τα τελευταία χρόνια ήμουν ξεγραμμένος από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν με ήθελαν, δεν τους έκανα, δεν είχα ζήτηση στην Ελλάδα. Όταν λοιπόν ξαφνικά φέτος μου έγινε η πρόταση από τον Θεσπρωτό, με χαρά δέχθηκα, όμως την ίδια κιόλας ημέρα είπα στον πρόεδρο πως αν δω κάτι περίεργο, όχι μόνο θα φύγω αμέσως, αλλά θα το πω δημόσια και θα σας κάνω ρεζίλι σε όλη την Ελλάδα. Όμως ποτέ δεν έγινε, δεν είδα κάτι τέτοιο και σας λέω λοιπόν πως ο Θεσπρωτός είναι μια καθαρή και υγιής ομάδα.

Φυσικά και θα μείνω στον Θεσπρωτό. Έχω συμβόλαιο για πέντε χρόνια, άρα θα μείνω για άλλα τέσσερα χρόνια. Κάνουμε δουλειά σε πολλά επίπεδα στην Ηγουμενίτσα. Όχι μόνο αγωνιστικά, αλλά και σε υποδομές, σε παραγωγή ταλέντων και εμένα αυτό με ενδιαφέρει περισσότερο.

Με μεταγραφές εγώ δεν ασχολούμαι, δεν με ενδιαφέρει καθόλου αυτό το θέμα. Να σας δώσω και μια ακόμη είδηση τώρα. Ο Θεσπρωτός θα επανιδρύσει τον Άρη Φιλιατών, ομάδα τοπικού της Θεσπρωτίας στην οποία θα αγωνίζονται τα ταλέντα από τις ακαδημίες του συλλόγου μας».

Last modified onΤρίτη, 16 Ιούνιος 2020 19:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep